ΠΑΕ: "Δεν αρέσουμε αλλά θα είμαστε παρόντες"

Στην αντεπίθεση πέρασε η ΠΑΕ Γιάννινα με ανακοίνωση που αναφέρεται στο γεγονός ότι η ομάδα δεν εξασφάλισε άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα.

ΠΑΕ: "Δεν αρέσουμε αλλά θα είμαστε παρόντες"

Αναλυτικά

Σχετικά με τα «στοιχεία» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες, από μερίδα του Τύπου, με σκοπό υποτίθεται, την σωστή ενημέρωση των φιλάθλων της ομάδας μας, η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 δηλώνει τα εξής.

1. Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει τόσο με την ασφαλιστική όσο και φορολογική ενημερότητα της ΠΑΕ, εφόσον πληρώνονται χωρίς καμιά καθυστέρηση όλες οι δόσεις των ρυθμίσεων που έχουν συμφωνηθεί.

2. Ουδεμία τελεσίδικη απόφαση προσφυγής εις βάρος της ΠΑΕ δεν έχει εκδοθεί και ούτε υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, που να έχουν δημιουργήσει οποιοδήποτε πρόβλημα, μέχρι και τις 31-3-2014.

Οτιδήποτε άλλο βλέπει το φως της δημοσιότητας σε αυτά τα θέματα δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα, είναι ψευδές και αποσκοπεί στην κατασυκοφάντηση της ομάδας και την ζημία της .

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, θεωρεί ότι η ομάδα μας πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να της χορηγηθεί αυτή η περιβόητη άδεια την οποία έχει στερηθεί με όλους τους τρόπους (π.χ. με έφεση από την ίδια την ΕΠΟ, με επέμβαση της UEFA, με διαφορετική εκτίμηση των δικών της πιθανών ελλείψεων σε σχέση με φακέλους άλλων ομάδων).

Τελικά όπως φαίνεται όμως, εμείς είμαστε η μοναδική ομάδα που δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις και σίγουρα, για μια φορά ακόμη, αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Καλή συνέχεια σε όλους και απλά να θυμίσουμε ότι πάλι θα είμαστε παρόντες, όσο και αν σε κάποιους δεν αρέσει αυτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK