ΠΑΕ: "Ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί οι διοικούντες τον Αστέρα"

Σφοδρή επίθεση κατά του Αστέρα Τρίπολης και του Γιώργου Μποροβήλου προσωπικά εξαπέλυσε ο Παναθηναϊκός με αφορμή την απόφαση των Αρκάδων να μην δώσουν εισιτήρια για το μεταξύ τους κυριακάτικο ματς.

ΠΑΕ: "Ηθικοί αυτουργοί για ότι συμβεί οι διοικούντες τον Αστέρα"

Αναλυτικά : Μια ημέρα μετά τη σύσκεψη και την απόφαση ΟΛΩΝ των εμπλεκομένων για την παραλαβή 1.500 εισιτηρίων στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώθηκε σήμερα από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας ότι «η γηπεδούχος ομάδα επανεξέτασε τη στάση της και αποφάσισε τη μη χορήγηση εισιτηρίων στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, λόγω αναφοράς φιλάθλων στα social media, πως οι φίλαθλοι θα έρθουν με σκοπό την πρόκληση επεισοδίων, κλπ»!

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θεωρεί άμεσα υπεύθυνους και ηθικούς αυτουργούς για οτιδήποτε συμβεί την Κυριακή τους διοικούντες την ομάδα της Τρίπολης. Παράλληλα, καλούμε τους οπαδούς μας να μην πάνε στο γήπεδο διότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια προβοκάτσιας εις βάρος του συλλόγου μας.

Με πρόεδρο της Λίγκας έναν άνθρωπο στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για δωροδοκίες, δωροληψίες, αλλοίωση αποτελεσμάτων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο.

"Δυναμιτίζουν το παιχνίδι"

Δεν μοιάζουν να έπεσαν και από τα σύννεφα, αλλά ο εκνευρισμός περισσεύει στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά την απόφαση του Αστέρα Τρίπολης να υπαναχωρήσει της θέσης να δώσει κανονικά εισιτήρια στους "πράσινους" για το παιχνίδι της Κυριακής.

Άνθρωποι της διοίκησης που χειρίστηκαν το θέμα στο πλαίσιο της καθιερωμένης σύσκεψης που προηγήθηκε υποστηρίζουν ότι το πρωί άνθρωπος της ομάδας της Τρίπολης επικοινώνησε μαζί τους και τους είπε ότι "ο Καϋμενάκης δεν θέλει να δοθούν εισιτήρια, εξαιτίας του επεισοδίου στη Λίγκα μεταξύ Αλαφούζου και Μπάκου".

Οι "πράσινοι" επικοινώνησαν αμέσως με τη Λίγκα και αφού ξεκαθάρισαν ότι "για ό,τι συμβεί, είστε και εσείς υπεύθυνοι" και πως "με τέτοιες αποφάσεις απαξιώνεται το προϊόν", πήραν την απάντηση ότι "ο Αστέρας είναι ανένδοτος, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε".

Στη διοίκηση του "τριφυλλιού" είναι πεπεισμένοι ότι κανένα επεισόδιο στη Λίγκα δεν επηρέασε κανέναν Καϋμενάκη και αναφέρουν ότι "ο ίδιος άνθρωπος πέρσι στο ματς με τον Ολυμπιακό προπηλακίστηκε μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου του και φυσικά φέτος έδωσε κανονικά και με το νόμο εισιτήρια στους οπαδούς του Ολυμπιακού" και καταλήγουν:

"Αν δεν ήθελε να δώσει εισιτήρια ο Αστέρας, μπορούσε να το πει από χθες στη σύσκεψη και όχι να το κάνει μια μέρα μετά, εκ του πονηρού, για να δυναμιτίσει τον κόσμο μας και να τον κάνει να πάει στο γήπεδο με εκδικητική διάθεση".

Διαβάστε ακόμη

Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό ο Αστέρας

News 24/7

24MEDIA NETWORK