ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Εξάγει λάσπη ο Αλαφούζος”

Δριμεία επίθεση κατά του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, εξαπέλυσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, κάνοντας λόγο για "προσωπικές εμμονές, κατάπτυστα ψεύδη και ατέρμονη εκστρατεία λάσπης" στο ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά "Looking for Athènes". "Θα στείλουμε τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη", επεσήμαναν χαρακτηριστικά οι "ερυθρόλευκοι".

ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Εξάγει λάσπη ο Αλαφούζος”

Το ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει δηλώσεις τόσο του ιδιοκτήτη των “ερυθρολεύκων”, Βαγγέλη Μαρινάκη, όσο και του διοικητικού επικεφαλής των “πρασίνων”, οι οποίες ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις από την πλευρά κύκλων του “τριφυλλιού”.

Το βράδυ της Τετάρτης (15/01) ήρθε η απάντηση των νταμπλούχων Ελλάδας, σε εξίσου έντονο ύφος, αλλά με επίσημο τρόπο.

Η ανακοίνωση

“Ο Γιάννης Αλαφούζος, με αφορμή το ντοκιμαντέρ του Ερίκ Καντονά “Looking for Athens”, αποφάσισε να εξάγει και εκτός Ελλάδος τις προσωπικές του εμμονές, τα κατάπτυστα ψεύδη και την ατέρμονη εκστρατεία λάσπης, δυσφημώντας και πάλι το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα κινηθεί για μια ακόμα φορά νομικά και θα στείλει τους συκοφάντες στη Δικαιοσύνη”.

Διαβάστε ακόμη

“Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά”

Ολόκληρο το ντοκιμαντέρ του Καντονά για το ντέρμπι “αιωνίων”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK