ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αυτή είναι η πρότασή μας"

Η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη λίγκα και η πρόταση του Δικεφάλου για όσα πρέπει να γίνουν άμεσα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Αυτή είναι η πρότασή μας"
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαφωνεί με το κείμενο που επιμελήθηκε η Superleague και εστάλη σε όλες τις ομάδες της Λίγκας για να υπογραφεί και σήμερα (19/11) απέστειλε πίσω μια δική της πρόταση για κοινή ανακοίνωση των εταίρων με το εξής περιεχόμενο:

“Όλες οι ΠΑΕ ξεκάθαρα καταδικάζουμε την απαράδεκτη και απάνθρωπη επίθεση στον κ. Ζωγράφο και του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Η Λίγκα ζητάει επίσημα από τον Υπουργό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν με τη μορφή του κατεπείγοντος όλες οι ανοικτές υποθέσεις που αφορούν το ποδόσφαιρο για να φύγουν από πάνω του οι σκιές που δημιουργούν εντάσεις και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Η Λίγκα στηρίζει τους Έλληνες διαιτητές και εκφράζει την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό τους. Ζητάμε από την ΚΕΔ ωστόσο να είναι πιο αποτελεσματική στους ορισμούς, την αξιολόγηση, την επιβράβευση αλλά και την τιμωρία τους, ώστε οι λίγοι να μην αμαυρώνουν τον κλάδο και τις θυσίες των πολλών”.

24MEDIA NETWORK