ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι βιαιοπραγούν επικαλούμενοι τον ΠΑΟΚ”

Σκληρή ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τα σοβαρά επεισόδια που στιγμάτισαν το παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣΜ ΠΑΟΚ-Αρης και ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: “Θα μας βρουν απέναντί τους όσοι βιαιοπραγούν επικαλούμενοι τον ΠΑΟΚ”
Το σχετικό κείμενο

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. καταδικάζει με αποτροπιασμό την επίθεση αγνώστων κατά φιλάθλων που παρακολουθούσαν τον αγώνα για τη 2η φάση του κυπέλλου ΕΠΣΜ ανάμεσα στις ομάδες Κ-21 του Άρη και του ΠΑΟΚ.

Όσοι βιαιοπραγούν επικαλούμενοι τον ΠΑΟΚ ως κίνητρο για τη δράση τους θα μας βρουν σκληρά απέναντί τους. Όπως τους έχουμε αποβάλει από το γήπεδο μας, πρέπει να αποβληθούν και από την κοινωνία.

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δείχνει μηδενική ανοχή σ’ όσους προσπαθούν (άγνωστο με ποια κίνητρα) να αμαυρώσουν την εικόνα της.

Περιμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία ήταν προκλητικά απούσα από το γήπεδο κατά την τέλεση ενός αγώνα με τις ιδιαιτερότητες ενός τοπικού ντέρμπι, να εντοπίσει τους ενόχους“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK