ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: Παραμύθι χωρίς Σκόκο

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχθεί ούτε καν ενόχληση από άλλη ελληνική ομάδα για το Νάτσο Σκόκο, διαψεύδοντας "ερυθρόλευκα" δημοσιεύματα "που έχουν στόχο τον αποπροσανατολισμό του παίκτη ενόψει πλέι οφ". Τα βρήκαν Μπάγεβιτς-Μπλάνκο. Photos + videos από το υπό κατασκευή προπονητικό κέντρο στα Σπάτα.

ΠΑΕ: Παραμύθι χωρίς Σκόκο
Ανακοίνωση για το περίφημο πλέον θέμα του Νάτσο Σκόκο εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ, με αφορμή πρωτοσέλιδα που κάνουν λόγο για επίσημη πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού για τον Αργεντινό.

Μέσω της ανακοίνωσης, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ξεκαθαρίζει πως δεν έχει δεχθεί ούτε πρόταση, ούτε καν ενόχληση, επαναλαμβάνει την επιθυμία της να διατηρήσει τον παίκτη στο δυναμικό της, ενώ τονίζει πως αυτά τα δημοσιεύματα έχουν ως στόχο να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν τον Σκόκο και να δημιουργήσουν αναταραχή στην ΑΕΚ, “φωτογραφίζοντας” τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Για άλλη μια μέρα διαβάζουμε δημοσιεύματα οπαδικών εφημερίδων που αφορούν την ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιριστή μας Νάτσο Σκόκο. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει για πολλοστή φορά ότι δεν έχει δεχθεί καμία απολύτως πρόταση, ούτε καν ενόχληση για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, τον οποίο η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της και στον οποίο θα καταθέσει επίσημη πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά το τέλος των Play Off.

Είναι σαφές ότι ο Αδαμίδης εμμένει στην αρχική θέση. Και δεν διαφοροποιείται ούτε στο ελάχιστο. Προς το παρόν τουλάχιστον. Αλλιώς δεν εξηγείται που σε νεότερη ανακοίνωση για τον Σκόκο, δεν αναφέρει αυτό που θέλει να διαβάσει κάθε οπαδός της ΑΕΚ. Ότι, δηλαδή, ο Σκόκο δεν πωλείται σε ελληνική ομάδα.

Τι μας λέει η ανακοίνωση; Πρώτον, ότι δεν υπάρχει πρόταση. Δεύτερον, ότι η ΑΕΚ θέλει τον κρατήσει και θα του καταθέσει πρόταση. Και τρίτον, σαφέστατες αιχμές κατά Ολυμπιακού ενόψει των πλέι οφ. Δηλαδή, άλλα λόγια να αγαπιόμαστε…

Γ.Ξ

Ο στόχος ορισμένων οπαδικών εφημερίδων είναι προφανής: να δημιουργήσουν κλίμα, να επηρεάσουν και να αποπροσανατολίσουν έναν από τους παίκτες της ομάδας μας και να δημιουργήσουν αναταραχή στην προετοιμασία μας ενόψει των Play Off, αναφερόμενες σε δήθεν γεγονότα του παρελθόντος. Είναι προφανές ότι μερικοί ανησυχούν για τη δεύτερη θέση και ψάχνουν τρόπους να αποδυναμώσουν την ΑΕΚ.

ΠΑΕ ΑΕΚ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK