Πάει για "2 σε 1": μεταγραφή-βόμβα και "χαλάστρα" στην Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους έμοιαζε ακλόνητο φαβορί για να ντύσει ξανά στα ασπρόμαυρα τον Άλβαρο Μοράτα όμως η Τσέλσι πάει να της χαλάσει τα σχέδια μέσω μεταγραφικής "βόμβας"!

Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein)
Chelsea's Alvaro Morata during the English Premier League soccer match between Chelsea and Tottenham Hotspur at Stamford Bridge stadium in London, Sunday, April 1, 2018.(AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Άλβαρο Μοράτα μπορεί να έκανε μία απογοητευτική σεζόν στην Τσέλσι (σε συνάρτηση πάντα με τα πάρα πολλά χρήματα, 90.000.000 ευρω, που δόθηκαν για αυτόν), όμως όχι μόνο συνεχίζει να προσελκύει μνηστήρες λόγω πρότερου εξαιρετικού ποδοσφαιρικού βίου αλλά εσχάτως βλέπει το όνομά του σε σούπερ μεταγραφικό deal.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: μέχρι την Τετάρτη γνωρίζαμε πως η Γιουβέντους θέλει σαν τρελή την επιστροφή του στο Τορίνο και για αυτό μάλιστα ο αθλητικός διευθυντής της, Φάμπιο Παρατίτσι, είχε ραντεβού μαζί του στο Μιλάνο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Το τελευταίο όμως σενάριο που είδε φως της δημοσιότητας την Πέμπτη και προέρχεται από Ισπανία και Ιταλία, μαρτυράει πως υπάρχει και άλλος... δρόμος για τον Ισπανό στράικερ, ο οποίος δεν τον φέρνει στο Τορίνο αλλά στο Μιλάνο!

Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after Juventus' Andrea Barzagli scoring own goal past his goalkeeper during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Mauro Icardi celebrates after Juventus' Andrea Barzagli scoring own goal past his goalkeeper during the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, April 28, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Όπως αποκάλυψαν "Cadena Ser" και "Messaggero", η Τσέλσι έχει βάλει στο μάτι τον Μάουρο Ικάρντι και σκοπεύει να δελεάσει την Ίντερ ώστε να της παραχωρήσει τον πρώτο σκόρερ της Serie A (29 γκολ φέτος) προσφέροντας το ποσό των 35-40 εκατομμυρίων ευρώ αλλά και τον Άλβαρο Μοράτα ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Ο Μοράτα, ο οποίος δεν θα έλεγε όχι στην Ίντερ από τη στιγμή που θα συμμετέχει στο Champions League, θεωρείται από τους Λονδρέζους ως ένα καλό "όπλο" στη μάχη για την απόκτηση του Ικάρντι, από τη στιγμή που αν μία ομάδα (εκτός Ιταλίας) πάει να τον πάρει με μετρητά είναι αναγκασμένη να πληρώσει 110.000.000 ευρώ στην Ίντερ για να σπάσει τη ρήτρα του.

Με την υποσημείωση μάλιστα πως η ρήτρα αυτή έχει ισχύ μέχρι τις 15 Ιουλίου καθώς από εκεί και πέρα η Ίντερ μπορεί να ζητήσει ακόμα περισσότερα...

Λέτε να δούμε αυτό το τρελό deal το καλοκαίρι, με τον Ικάρντι στην Τσέλσι, τον Μοράτα στην Ίντερ, και την Γιουβέντους να μένει με άδεια χέρια και να αναγκάζεται να καταφύγει σε άλλη λύση για φορ;

News 24/7

24MEDIA NETWORK