Πάει για 4-4-2 και -ξανά- βασικός Γαλανόπουλος!

Ο Μοράις δείχνει ότι υπολογίζει για βασικό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι της ΑΕΚ τον Κώστα Γαλανόπουλο και επιστρέφει στο 4-4-2 επιλέγοντας να δοκιμάσει τον ρόμβο στη μεσαία γραμμή.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ
galanopoulos EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Μοράις δείχνει την τάση να διατηρήσει τον Γαλανόπουλο στην αρχική 11άδα της ΑΕΚ, φανερώνοντας τη σκέψη να τον ξεκινήσει μετά τον αγώνα Κυπέλλου στην Καρδίτσα (τότε μαζί με άλλους πιτσιρικάδες) και στην Κέρκυρα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της «Ένωσης» συμπεριέλαβε τον Γαλανόπουλο κανονικά στα -τουλάχιστον- αρχικά του πλάνα για το ματς που ακολουθεί για τους «κιτρινόμαυρους» στο νησί των Φαιάκων, κάτι που αποτελεί το πρώτο σημείο αναφοράς από τα συμπεράσματα που προκύπτουν μετά από το οικογενειακό διπλό στα Σπάτα.

Το δεύτερο (σημείο αναφοράς) που προκύπτει είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ πιθανότατα επιστρέφει στο 4-4-2 ενόψει του αγώνα της Κέρκυρας. Ο Μοράις δοκίμασε τη συγκεκριμένη διάταξη με την εκδοχή του ρόμβου.

Σύμφωνα με αυτό που έδειξε στην προπόνηση της Πέμπτης ο Μοράις δείχνει διατεθειμένος να παίξει στην Κέρκυρα με τον Μπάρκα στα γκολπόστ, τον Τσιγκρίνσκι που επέστρεψε με τον Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας και τους Ντίντακ-Γκάλο πλάγια μπακ. Σε ρόλο κόφτη ο Μοράις δοκίμασε τον Σιμόες, εσωτερικούς μπροστά του τον Γαλανόπουλο με τον Γιόχανσον και στην κορυφή του ρόμβου τον Μάνταλο. Στην επίθεση έπαιξαν Αλμέιδα και Αραβίδης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK