Πάει για δανεισμό Κωνσταντινίδη

Ο νεαρός μπακ απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας από την αρχή της σεζόν, λόγω τραυματισμού, κι έτσι απαιτείται χρόνος και -κυρίως- συμμετοχές για να βρει τα πατήματά του.

Πάει για δανεισμό Κωνσταντινίδη

Δύσκολη θεωρούν στον ΠΑΟΚ την πιθανότητα να βρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο μισό της σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης, ο οποίος απουσιάζει από τις υποχρεώσεις της ομάδας από την αρχή της σεζόν, λόγω τραυματισμού. Για να βρεθεί και πάλι στο επίπεδο που απαιτείται χρειάζεται χρόνο και ομάδα που να του δώσει σταθερό χρόνο συμμετοχής.

Με αυτό το σκεπτικό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο δανεισμού του Κωνσταντινίδη σε ομάδα, η οποία θα του προσφέρει θέση στην ενδεκάδα, αλλά και σταθερή συμμετοχή σε παιχνίδια, μέσα από την οποία ο παίκτης θα καταφέρει να βρει τον παλιό πολύ καλό του εαυτό και να αφήσει πίσω του τη μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό του.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχουν ήδη ορισμένες ομάδες που έχουν χτυπήσει την πόρτα του ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο δανεισμού του Κωνσταντινίδη. Όπως και να έχει, στο θέμα αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη σύντομα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK