Πάει για Δευτέρα 29/10 το ΟΦΗ-ΠΑΟ
Οριστική είναι η μετάθεση του προγραμματισμένου για την 28η Οκτωβρίου αγώνα ΟΦΗ-Παναθηναϊκός μετά την επιμονή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου και τη σύμφωνη γνώμη του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη.
Λόγω του εορτασμού για την εθνική επέτειο η Αστυνομία εξέφραζε αδυναμία να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, ζητώντας να γίνει την επομένη (29/10). Η ΠΑΕ ΟΦΗ είχε αντιπροτείνει να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο (27 Οκτωβρίου), ωστόσο αυτή η ημερομηνία δεν εξυπηρετούσε τον Παναθηναϊκό λόγω των υποχρεώσεών του στο Εuropa League.
Τη… λύση έδωσε η παρέμβαση του Γ.Ιωαννίδη, ο οποίος μετά την εισήγηση που είχε στα χέρια του, αποφάσισε τη μετάθεση του αγώνα ” για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας“. Σε κάθε περίπτωση πάντως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα θα ορίσει η Super League, η οποία έχει λάβει γνώση του θέματος.
Πάντως, όπως προέκυψε από τη στάση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα την Παρασκευή, παρουσία εκπροσώπων του ΟΦΗ και του Παναθηναϊκού, το ενδεχόμενο να γίνει το παιχνίδι Δευτέρα (29/10) φαίνεται αρκετά πιθανό, υπό την προϋπόθεση ότι η διοργανώτρια και η NOVA δεν θα έχουν αντίρρηση.
Τα εισιτήρια
Για τον αγώνα ΟΦΗ – Παναθηναικός θα κυκλοφορήσουν την Τετάρτη (24/10) 5.000 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν αποκλειστικά στο κοινό των γηπεδούχων, αφού η Κρητική ΠΑΕ -κατά την πάγια θέση της- απάντησε αρνητικά στο σχετικό αίτημα των φιλοξενουμένων. Οι τιμές των εισιτηρίων στις θύρες 4-5 του “Γεντί Κουλέ”, που στεγάζουν το οργανωμένο κομμάτι των οπαδών του ΟΦΗ, θα είναι μειωμένες κατά 5 ευρώ, κάτι που αποτελούσε επιθυμία τους.