Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως αποκτάει έναν πολύ δυνατό αντίπαλο στη μάχη για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, καθώς η Ίντερ έβαλε τον Έλληνα άσο της Ρόμα στην κορυφή της μεταγραφικής της λίστας. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!

"Χαμός" με Κώστα Μανωλά! Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αποτελεί το διακαή πόθο του Ζοζέ Μουρίνιο, με την "Sun" να έχει αποκαλύψει εδώ και λίγα 24ωρα πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει ακόμα και πάνω από 50.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της όμως σύμφωνα με τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία, υπάρχει "σφήνα" από την Ίντερ.

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!

Όπως αποκαλύπτει το ιταλικό "Sky Sport" οι Μιλανέζοι αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό με εμπειρία ο οποιός θα μπορέσει να παίξει το ρόλο του ηγέτη στα μετώπισθεν τα επόμενα χρόνια και αυτόν τον παίκτη που ψάχνουν τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Κώστα Μανωλά, που μετράει ήδη πάνω από 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Ρόμα από το 2014 και μετά και ο οποίος αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ενδεκάδας των Ρωμαίων με όποιον προπονητή και αν έχει καθήσει στον πάγκο την τελευταία 3ετία.

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!

Το ίδιο μέσο υπογραμμίζει πως οι άνθρωποι της Ίντερ έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά και τον θεωρούν ιδανικό για την άμυνα του μέλλοντος, με την πανίσχυρη οικονομικά Suning που έχει αναλάβει το κουμάντο της διοίκησης να επιθυμεί την απόκτησή του από τη Ρόμα με κανονική μεταγραφή, όχι σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο αλλά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάει για "κόλπο γκρόσο" με Μανωλά η Ίντερ!

Την ίδια ώρα πάντως, η "Gazzetta dello Sport" αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα πως σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει πάνω από 40.000.000 ευρώ για τον Μανωλά, η Ρόμα είναι πιθανό να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του ώστε να επενδύσει τα χρήματα αυτά αποκτώντας τους Φεγκουλί (Γουέστ Χαμ) και Μπαντέλ (Φιορεντίνα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μανωλάς γιόρτασε με πανηγυρική φωτογραφία με Τότι!
Μανωλάς και Τζέκο στέλνουν μαζί μήνυμα στους οπαδούς!

News 24/7

24MEDIA NETWORK