Πάει για Ντε Χέα η Ρεάλ, εναλλακτική ο Τσεχ

Για την απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, θα κινηθεί η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να αποτελεί την πρώτη επιλογή των Μαδριλένων για τη θέση "1". Στα υπόψιν υπάρχει και ο Πετρ Τσεχ, αλλά μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Ισπανού.

Πάει για Ντε Χέα η Ρεάλ, εναλλακτική ο Τσεχ

Ο γκολκίπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ αναμένεται να είναι ο διάδοχος του Ίκερ Κασίγιας στην εθνική Ισπανίας για τα επόμενα χρόνια. Κάτι τέτοιο όμως είναι πολύ πιθανό να συμβεί και στην Ρεάλ Μαδρίτης, αφού οι πρωταθλητές Ευρώπης προορίζουν τον Ντε Χέα για αυτό τον ρόλο. Οι άνθρωποι των Μαδριλένων πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες του, αφού μόλις σε ηλικία 24 ετών, θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο. Σίγουρα η περίπτωση του αποτελεί μια πολύ σημαντική επένδυση για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.

Όσο το μέλλον του Ίκερ Κασίγιας παραμένει αβέβαιο και οι εμφανίσεις του συνεχίσουν να προβληματίζουν, οι πιθανότητες για την απόκτηση του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυξάνονται. Το συμβόλαιο του Ντε Χέα με τους "κόκκινους διάβολους" λήγει το 2016 και η ανανέωση του βρίσκεται στον "αέρα", με τον αγγλικό σύλλογο πάντως να τον κοστολογεί στα 68 εκ. ευρώ.

Παρόλα αυτά, τα δεδομένα είναι ρευστά καθώς αν ο Ντε Χέα δεν ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Γιουνάιτεντ και δεν προχωρήσει αυτό το καλοκαίρι η μετακίνηση του στην Μαδρίτη, ο παίκτης θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του ως ελεύθερος τον χειμώνα του επόμενου χρόνου.

Σχετικά με το όνομα του Πετρ Τσεχ, ο παίκτης της Τσέλσι θέλει να αποχωρήσει από το Λονδίνο έχοντας χάσει την θέση του βασικού, μετά την έλευση του Τιμ Κουρτουά και οι Μαδριλένοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του. Το πιο πιθανό πάντως είναι οι "Μαδριλένοι" να δρομολογήσουν τις διαδικασίες για απόκτηση τερματοφύλακα, προτού διαλευκανθεί η παραμονή του Ίκερ Κασίγιας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK