Πάει για το 4Χ4 στη Νέα Σμύρνη

Με όπλο την καλή παράδοση που ξεκίνησε από πέρυσι κόντρα στον Πανιώνιο, ο ΠΑΟΚ θέλει να αποδράσει νικηφόρα από τη Νέα Σμύρνη για να κάνει βήμα εξόδου προς το Champions League.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Την τέταρτή του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα πλέι οφ κόντρα στον Πανιώνιο θα αναζητήσει ο ΠΑΟΚ την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να αυξήσει τις πιθανότητες κατάληψης της πρώτης θέσης που οδηγεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, και στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.

Πέρυσι, ο "Δικέφαλος του βορρά" είχε επικρατήσει δυο φορές μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με 2-0 τόσο στη Νέα Σμύρνη όσο και στην Τούμπα, ενώ φέτος η νίκη στη Τούμπα ήρθε με 1-0, με το πανέμορφο γκολ του Πρίγιοβιτς.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν υπολογίζει στους Βαρέλα, Μυστακίδης (τραυματίες), Ουάρντα, Σάχοφ (τιμωρημένοι), ενώ στην αποστολή, τα “νέα” πρόσωπα σε σχέση με το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής είναι οι Χοσέ Άνχελ Κρέσπο και Πέντρο Ενρίκε.

Πλην των δυο συγκεκριμένων παικτών στην αποστολή βρίσκονται και οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Πούγγουρας, Κάνιας, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Κάτσε, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Τζάλμα, Πρίγιοβιτς, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK