Πάει για το μεγάλο "μπαμ" με Αντελίνο!

Κι όμως... Ακόμα και οι πιο δύσκολες αποστολές μπορούν με τον κατάλληλο χειρισμό να καταλήξουν σε μεγάλες επιτυχίες. Κάτι τέτοιο πάει να γίνει και με την επιστροφή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ.

Πάει για το μεγάλο "μπαμ" με Αντελίνο!

Παρότι το περιβάλλον του παίκτη (κυρίως η πλευρά των εκπροσώπων του) διαβεβαίωνε χθες ότι ο Βιεϊρίνια θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ν Βόλφσμπουργκ, έρχονται πληροφορίες πως το θέμα αυτό "κολλάει", ενώ συγχρόνως επιβεβαιώνεται και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πορτογάλο!

Μάλιστα, η εφημερίδα "Μetrosport" φιλοξενεί σήμερα (27/1) δηλώσεις του Βιεϊρίνια, ο οποίος επιβεβαιώνει πως δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους ανθρώπους της Βόλφσμπουργκ, αλλά αποφεύγει να απαντήσει στο αν του έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση από πλευράς ΠΑΟΚ: "Σας διαβεβαιώ ότι δεν τα έχω βρει μέχρι τώρα με την Βόλφσμπουργκ για την ανανέωση του συμβολαίου μου",αναφέρει χαρακτηριστικά.Σε ό,τι έχει να κάνει με το αν έχει πρόταση από τον "Δικέφαλο" απαντά αινιγματικά: "Όταν έφυγα από τον ΠΑΟΚ, είχα πει πως κάποια στιγμή θα επιστρέψω, αλλά δεν ξέρω αν αυτή αυτή η στιγμή έχει έρθει τώρα".

Από τις αρχές του έτους καμία εξέλιξη με Βόλφσμπουργκ

Την ίδια ώρα σε γερμανικά μέσα ενημέρωσης φιλοξενούνται σήμερα χθεσινές δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της γερμανικής ομάδας, Κλάους Άλοφς, ο οποίος παραδέχεται πως δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία με τον Βιεϊρίνια, ωστόσο, τονίζει πως υπάρχει θέληση κι από τις δύο πλευρές να βρεθεί η "χρυσή" τομή και τελικά ο παίκτης να παραμείνει "λύκος". "Έχουμε κάνει μια πολύ καλή προσφορά στον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή. Τον θέλουμε να μείνει στην ομάδα και ξέρουμε ότι και ο ίδιος το επιθυμεί. Όμως πρέπει να έχουμε ένα αποτέλεσμα στις συζητήσεις μας. Να προχωρήσουμε στην συμφωνία ή να γνωρίζουμε ότι δε θα γίνει",αναφέρει χαρακτηριστικά ο Άλοφς.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με πληροφορίες η τελευταία συζήτηση μεταξύ Βιεϊρίνια και Βόλφσμπουργκ είχε γίνει στις 9 Ιανουαρίου! Κάτι που δείχνει τη στασιμότητα που επικρατεί και πως μόνο εύκολη δεν πρέπει να θεωρείται πλέον από τους Γερμανούς η παραμονή του παίκτη στην ομάδα.

Είναι θέμα θέλησης

Τι αναφέρει το δικό μας ρεπορτάζ; Ο Βιεϊρίνια έχει δεχθεί πρόταση από τον ΠΑΟΚ πιθανόν στο ύψος των 2 εκατομμυρίων ευρώ τον χρόνο όπως διέρρευσε, έτσι ώστε να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και φυσικά δεν την προσπερνά έτσι απλά. Ο Πορτογάλος έχει προτάσεις κι από άλλες ομάδες, με καλύτερη αυτήν από μία ισπανική ομάδα, η οποία του δίνει 2.6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως!Και όπως είναι λογικό η συμμετοχή σ' ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Ισπανίας, αλλά και το οικονομικό κομμάτι είναι φυσιολογικό πως δελεάζουν τον Βιεϊρίνια.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι το "πρέσινγκ" που δέχεται ο παίκτης από τον ίδιο τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και από τον "ασπρόμαυρο" περιβάλλον του, αφού η σύζυγός του είναι Θεσσαλονικιά!Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σαββίδης καλοβλέπει την προοπτική να φέρει τον Πορτογάλο στην Τούμπα άμεσα. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο ομογενής επιχειρηματίας είχε αποκαλύψει στους στενούς συνεργάτες του την πρόθεση να "ρίξει" πολλά λεφτά στο τραπέζι, προκειμένου να φέρει έναν πολύ καλό μεσοεπιθετικό στον ΠΑΟΚ, τους είχε εκμυστηρευθεί: "Για μένα καλύτερη λύση είναι ο Βιεϊρίνια, γιατί ξέρω ότι τα λεφτά θα πιάσουν σίγουρα τόπο. Είναι παικταράς, γνωρίζει το περιβάλλον της ομάδας και είναι δεμένος συναισθηματικά με αυτή και τον κόσμο της".

Είναι τέτοια... η καψούρα του Ιβάν για τον Πορτογάλο που σκέφτεται να δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στην Βόλφσμπουργκ και ποσοστό μεταπώλησης, έτσι ώστε να φέρει ΑΜΕΣΑ τον παίκτη στην Τούμπα.Πηγές κοντά στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ επιμένουν πως ο Σαββίδης μίλησε προσωπικά με τον παίκτη (κάτι που ο Βιεϊρίνια, ίσως για ευνόητους λόγους διαψεύδει κατηγορηματικά), αλλά και με τους παράγοντες της γερμανικής ομάδας.Συνοψίζ ανεβάσει λίγο την προσφορά στον ίδιο τον παίκτη.Από την άλλη πλευρά, πρέπει και ο ίδιος Πορτογάλος να πειστεί ότι είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει αφού βλέπει τον φετινό "Δικέφαλο" να έχει για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια ελπίδες να κατακτήσει τον τίτλο.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια και η πρόταση

BILD: Θέλει Βιεϊρίνια η Σάλκε για αντι-Φαρφάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK