Πάει γυρεύοντας ο Λίνεκερ: σκληρό στοίχημα κατά της Αγγλίας

Η πλειονότητα των Άγγλων οπαδών θεωρεί τα "τρία λιοντάρια" από τα φαβορί του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Γκάρι Λίνεκερ αντίθετα δεν δίνει και πολλές πιθανότητες και υποσχέθηκε πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα βγει στην τηλεοπτική εκπομπή του με το μαγιό του Μπόρατ! (PHOTO)

Πάει γυρεύοντας ο Λίνεκερ: σκληρό στοίχημα κατά της Αγγλίας
PHOTO BY JOEL RYAN/INVISION/AP

Το 2015 ο Γκάρι Λίνεκερ είχε δεσμευτεί πως αν η Λέστερ κατάφερνε να κατακτήσει τον τίτλο στην Πρέμιερ Λιγκ, θα έβγαινε στην εκπομπή του με το εσώρουχο.

Όπως κι έγινε! Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι στέφθηκε πρωταθλήτρια και 57χρονος παλαίμαχος γκολτζής, τιμώντας τα παντελόνια που δεν... φορούσε πλέον, αναγκάστηκε να τηρήσει το λόγο του.

Πάει γυρεύοντας ο Λίνεκερ: σκληρό στοίχημα κατά της Αγγλίας

Μάλλον ο Λίνεκερ που δεν έμαθε απ' το πάθημα του έβαλε νέα πρόκληση στον εαυτό του. Μιλώντας στο "CBBS" υποστήριξε πως " αν η Αγγλία κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα βγω στην εκπομπή μου με μανκίνι".

Τι εστί μανκίνι; Είναι ένα είδος μαγιό σε σχήμα "V" το οποίο καλύπτει μόνο τα... επίμαχα σημεία και έγινε ιδιαιτέρως γνωστό στο ευρύ κοινό απ' τον ηθοποιό του Χόλιγουντ, Σάσα Μπάρον Κοέν μέσα απ' τον ρόλο του Μπόρατ.

Πράσινο το θέλουμε, Γκάρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK