Πάει με καινούργια άμυνα στη Ν. Σμύρνη

Το ενδεχόμενο να παραταχθεί ο Ολυμπιακός με ολόφρεσκη τετράδα στην άμυνά του συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες ενόψει της αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη (14/10). Οι σκέψεις του Τάκη Λεμονή που θα έχει τέσσερις επιπλέον αμυντικούς ετοιμοπόλεμους στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Πάει με καινούργια άμυνα στη Ν. Σμύρνη

Το ενδεχόμενο να παραταχθεί ο Ολυμπιακός με... ολόφρεσκη τετράδα στην άμυνά του είναι πιθανό ενόψει της αναμέτρησης του επόμενου Σαββάτου με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (14/10). Εκτός απροόπτου ο Τάκης Λεμονής θα έχει τέσσερις επιπλέον αμυντικούς διαθέσιμους -έναν σε κάθε θέση της τετράδας- στην επανέναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε και λέμε:

Οι Αλμπέρτο Μποτία και Γιάγκος Βούκοβιτς ανεβάζουν καθημερινά ρυθμούς κι όπως όλα δείχνουν θα είναι έτοιμοι ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα, με δεδομένη την απουσία του Ένγκελς, ο οποίος θα εκτίσει τη δεύτερη (και τελευταία) αγωνιστική της ποινής του, λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Άρα από εκεί που οι "ερυθρόλευκοι" παρατάχθηκαν με ταλαντούχους, αλλά άπειρους Νικολάου, Σισέ κόντρα στον Ατρόμητο, τώρα υπάρχει ενδεχόμενο να πάνε με καινούργιο, αλλά σαφώς πιο έμπειρο κέντρο άμυνας. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βούκοβιτς για να γυρίσει μια ώρα αρχύτερα, ζήτησε να μην κληθεί στην Εθνική Σερβίας για τα προσεχή της παιχνίδια.

Παράλληλα, ο Τάκης Λεμονής παρότι έχει μείνει πολύ ευχαριστημένος από τον Λεονάρντο Κούτρη στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα βάλει στην εξίσωση του πρωταθλήματος και τον Χρβόγε Μίλιτς, τον οποίο δεν έβλεπε ο Μπέσνικ Χάσι κι ας έχουν τον ίδιο μάνατζερ (Φάλι Ραμαντάνι). Ο πρώην παίκτης της Φιορεντίνα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις, μιας και δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού.

Τέλος, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί που, επίσης, δεν αγωνίστηκε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με την ομάδα του Περιστερίου, λόγω ίωσης, θα είναι ετοιμοπόλεμος για τη συνέχεια. Το αν θα αγωνιστεί ή όχι στη Νέα Σμύρνη, ωστόσο, τέσσερις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους στη Βαρκελώνη, θα εξαρτηθεί και από το βαθμό καταπόνησης, αφού έχει κληθεί εκ νέου στην Εθνική Νορβηγίας.

Το μόνο σίγουρο, πάντως, είναι ότι ο Τάκης Λεμονής, από εδώ και πέρα, θα έχει πολύ περισσότερες λύσεις στα μετόπισθεν κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για τη "χημεία" της ομάδας, αλλά και για το σερί δύσκολων αγώνων που πλησιάζουν σε όλες τις διοργανώσεις.

Y.Γ.: Χρόνο συμμετοχής θα πάρει σίγουρα στα προσεχή και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης στον άξονα, ενώ γεμίζει.... μπαταρίες και ο Γκιγιόμ Ζιλέ. Δεν γίνεται να παίζει σε όλα τα ματς και 90άλεπτα ο Ρομαό. Κάποια στιγμή θα χρειαστεί να πάρει και ανάσες.

ΓΕΩ

News 24/7

24MEDIA NETWORK