"Παγκόσμια Πρωταθλήτρια" στο κάπνισμα η Ελλάδα

Μία εναλλακτική "διεξαγωγή" του Παγκοσμίου Κυπέλλου διενήργησε η εφημερίδα Wall Street Journal, όπου σε 70 κατηγορίες η Ελλάδα -ανάμεσα στις 32 χώρες που θα συμμετάσχουν στο Μουντιάλ- έχει τη, θλιβερή, πρωτιά μόνο σε μία: στο κάπνισμα. Δείτε σε ποιους άλλους τομείς η χώρα ή η ομάδα "προχωρά" στις υψηλότερες φάσεις της διοργάνωσης.

"Παγκόσμια Πρωταθλήτρια" στο κάπνισμα η Ελλάδα

Εν αρχή ην το κάπνισμα. Η Ελλάδα είχε ούτως άλλως την ταμπέλα του φαβορί στη συγκεκριμένη κατηγορία και, βέβαια, δεν θα μπορούσε να μην "προκριθεί" με άνεση από τον όμιλο. Στα νοκ-άουτ "αντιμετώπισε" κατά σειρά Ουρουγουάη, Κροατία και Νότια Κορέα, προτού "επικρατήσει" της Ρωσίας στον τελικό με... αναλογία 2.795 τσιγάρων ετησίως ανά ενήλικο.

Ιδού και η "πορεία" της χώρας

"Παγκόσμια Πρωταθλήτρια" στο κάπνισμα η Ελλάδα

Η Ελλάδα έφτασε μέχρι τον τελικό σε άλλες δύο κατηγορίες: στην κατανάλωση γάλακτος "ηττήθηκε" από την Ολλανδία και στην κατανάλωση λαχανικών "ηττήθηκε" από την Νότια Κορέα.

Εξάλλου "διακρίθηκε" και: στα έξοδα για το στρατό (αποκλεισμός στα ημιτελικά από την Αλγερία), στις παντρεμένες γυναίκες (αποκλεισμός στα ημιτελικά από την Νιγηρία), στην κατανάλωση καρπών (αποκλεισμός στα ημιτελικά από την Ελβετία).

Αναφορικά με την ομάδα κι όχι τη χώρα, η Ελλάδα έφτασε μέχρι την "τετράδα" της ιδιαίτερης αυτής διοργάνωσης σε τρεις τομείς: στα ψηλά και τα βαρύτερα κορμιά (αποκλεισμός από Γερμανία και Βοσνία αντίστοιχα) και στον υψηλό μέσο όρο ηλικίας (αποκλεισμός από Πορτογαλία).

Δείτε εδώ την εναλλακτική διοργάνωση

News 24/7

24MEDIA NETWORK