Παγκόσμιο Κύπελλο: Βραζιλιάνος παλαίμαχος απορεί με το ποιος είναι ο Μαρτινέλι

Την απορία του για τη κλήση του Γκαμπριέλ Μαρτινέλι στο Παγκόσμιο Κύπελλο εξέφρασε ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος και νυν τηλεσχολιαστής, Νέτο σε δηλώσεις του.

Arsenal's Gabriel Martinelli in action during the English Premier League soccer match between Arsenal and Fulham at the Emirates Stadium, London, England, Saturday, Aug. 27, 2022. (AP Photo/Alberto Pezzali)
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι με την φανέλα της Άρσεναλ στην αναμέτρηση με τη Φούλαμ AP

Μπορεί ο ίδιος να διανύει μία εξαιρετική χρονιά με την ομάδα της Άρσεναλ και να κέρδισε με τις εμφανίσεις του μία θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά δεν συμφωνούν όλοι με αυτή την επιλογή.

Ο πρώην διεθνής παίκτης της Βραζιλίας και νυν τηλεσχολιαστής, Νέτο, σε δήλωση του στην βραζιλιάνικη εκπομπή Os Donos Da Bola, θεωρεί πως είναι άδικη η επιλογή του Μαρτινέλι και ταυτόχρονα η μη κλήση του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα, ο οποίος έχει σημειώσει με την ομάδα της Φλαμένγκο την φετινή χρονιά, 29 γκολ.

"Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι. Πρόκειται για κάποιου είδους αστείο. Όλοι ξέρουμε την ιστορία του Ντάνι Άλβες αλλά ποια είναι η ιστορία του Μαρτινέλι. 33 γκολ καριέρας; Ο προπονητής καλεί τον Μαρτινέλι και δεν καλεί τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα που φέτος έχει σημειώσει 29 γκολ, ενώ ο Μαρτινέλι μόλις 5.

Πάντως, ο σταρ της ομάδας, Νεϊμάρ μόνο δυσαρεστημένος δεν φάνηκε από τη κλήση του Μαρτινέλι στην αποστολή της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάτι που ο πατέρας του νεαρού Βραζιλιάνου είχε προβλέψει πολλά χρόνια νωρίτερα.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Ραντεβού με τον "Mr. 130.000.000 ευρώ"

Ζεράρ Πικέ: Τα τελευταία λόγια του ως ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα ήταν βρισιές στον διαιτητή

Παγκόσμιο Κύπελλο: Τη θέση του Ρόις στην Γερμανία παίρνει το παιδί θαύμα της Ντόρτμουντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK