"Πάγωσε" τους μνηστήρες η Σταρτ

Στην κορωνίδα των προτιμήσεων αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκονται οι Κρίστοφερ Χέσταντ και Φρέντερικ Στρόμσταντ. Αμφότεροι αγωνίζονται στη Νορβηγική Σταρτ και οι εξαιρετικές εμφανίσεις τους τη φετινή περίοδο επισπεύσαν την επίβλεψη αρκετών κατασκόπων.

"Πάγωσε" τους μνηστήρες η Σταρτ

Στην κορωνίδα των προτιμήσεων αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων βρίσκονται οι Κρίστοφερ Χέσταντ και Φρέντερικ Στρόμσταντ. Αμφότεροι αγωνίζονται στη Νορβηγική Σταρτ και οι εξαιρετικέςεμφανίσεις τους τη φετινή περίοδο επισπεύσαν την επίβλεψη αρκετών κατασκόπων.

Μεταξύ των ενδιαφερόμενων παρατάξεων, βρίσκεται η Μίλαν, όπως και αρκετές αγγλικές ομάδες, όπως οι Γουίγκαν, Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον και Μπλάκμπερν. Ο Χέσταντ είναι 21 χρόνων και αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά του κέντρου, ενώ ο Στρόμσταντ είναι 23 ετών και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο του κέντρου.

Ωστόσο, οι προθέσεις των ιθυνόντων του Σκανδιναβικού κλαμπ δεν συμβαδίζουν με αυτές των μνηστήρων των δύο διεμβολιστών, αφού όπως ισχυρίζονται δεν διατίθενται να τους πουλήσουν.

Το γεγονός επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Σταρτ, Τροντ Άρε Γιόνε, προτάσσοντας ως βασικό εγχείρημα τη διεκδίκηση του τίτλου στο εγχώριο πρωτάθλημα: « Ως τώρα δεν έχουμε επίσημες προτάσεις. Δεν συζητάμε τίποτα και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Κανείς δεν ήρθε σε μας, παρ’ όλο που γνωρίζουμε τους συλλόγους που παρακολουθούν τους παίκτες μας και το ενδιαφέρον τους. Προς το παρόν δεν χρειαζόμαστε χρήματα και δεν είμαστε ομάδα που πουλάει παίκτες. Και οι δύο έχουν άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο και όπως ξέρουμε, ως τώρα, δεν θα πάνε πουθενά ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK