"Παιδιά, ελάτε να υπογράψετε…"

Το τηλέφωνο από τον Ολυμπιακό περιμένουν οι Ρέτσος, Μανθάτης και Ανδρούτσος για να βάλουν την υπογραφή τους στο νέο πενταετές συμβόλαιο που έχει έτοιμο η ομάδα. Ίσως την Τετάρτη (12/10) τελειώσει το θέμα με τα "αστεράκια" των πρωταθλητών.

"Παιδιά, ελάτε να υπογράψετε…"

Το τυπικό σκέλος έχει απομείνει απ’ ό,τι φαίνεται στην επέκταση των συμβολαίων των Ρέτσου, Μανθάτη και Ανδρούτσου για ακόμα πέντε χρόνια! Ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση.

Βλέπετε, ειδικά τον Ρέτσο έχουν αρχίσει και τον περιτριγυρίζουν διάφορες ομάδες που μοιάζουν με… κοράκια! Σαν να περιμένουν δηλαδή την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν» και να τον πάρουν από τον Ολυμπιακό.

Για την ιστορία το συμβόλαιο του Ρέτσου τελείωνε το καλοκαίρι του 2018. Το ίδιο ισχύει και για τον Μανθάτη, ενώ ο Ανδρούτσος μένει ελεύθερος τον προσεχή Ιούνιο.

Ένα τηλέφωνο απομένει από τον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται αυτό να συμβεί την Τετάρτη (12/10), έτσι ώστε οι τρεις πιτσιρικάδες να περάσουν από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και να υπογράψουν τα νέα τους συμβόλαια που φυσικά θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων και υψηλότερες απολαβές.

Η απόφαση των πρωταθλητών Ελλάδας να προχωρήσει σε επέκταση συμβολαίων των πιτσιρικάδων είχε να κάνει και με το γεγονός ότι ήθελε να τους επιβραβεύσει και να τους δείξει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι τους στηρίζει.

Για να είμαστε ειλικρινείς πάντως, ειδικά στην περίπτωση του Ρέτσου ο Ολυμπιακόςέσπευσε να στείλει και ένα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση, είτε στην Ιταλία (Γιουβέντους, Φιορεντίνα), είτε στην Ολλανδία (Αϊντχόφεν), είτε σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα είχεαπλώσει τα δίχτυα της γιατον 18χρονο αμυντικό, ότι αν θέλει όντως να τον αποκτήσει, θα πρέπει να φτύσει... αίμα!

Βλέπετε, κάποιοι "μνηστήρες"εκτιμούσαν ότι θα ήτανεύκολη περίπτωση η απόκτηση του Ρέτσου. Αμ δε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK