Παίκτης αποφυλακίστηκε, σκόραρε και πανηγύρισε με... αυτόματο!

Το πιο "κακό παιδί" του αγγλικού ποδοσφαίρου, που αγωνιζόταν με... βραχιόλι GPS στο πόδι, βγήκε από τη... στενή, σκόραρε κόντρα στην Φλίτγουντ και πανηγύρισε μετατρέποντας το παπούτσι του σε αυτόματο όπλο! Κινδυνεύει με νέα καμπάνα από την αγγλική ομοσπονδία (VIDEO).

Παίκτης αποφυλακίστηκε, σκόραρε και πανηγύρισε με... αυτόματο!

Στα 26 του χρόνια ο Νάιλ Ρέιντζερ έχει γίνει περισσότερο γνωστός για "κατορθώματα" εκτός αγωνιστικού χώρου, παρά εντός. Ξεκίνησε ως ένα σπουδαίο ταλέντο που τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων της Νιούκαστλ, όμως γρήγορα κύλισε στο δρόμο της παρανομίας και άρχισε να έχει πάρε-δώσε με τις Αρχές.

Ο Ρέιντζερ μεγάλωσε σε μία περιοχή με μεγάλη εγκληματικότητα και πήγε σε ένα από τα σχολεία της Βρετανίας, όπου η αγγλική γλώσσα πολλές φορές έρχεται σε... δεύτερη μοίρα! Σε μικρή ηλικία έραψε τα πρώτα "παράσημα", αφού συνελήφθη για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία μία μέρα προτού κλείσει τη μεταγραφή του σε ομάδα!

Το αποκορύφωμα της σκοτεινής πλευράς για τον Ρείντζερ ήρθε τον Απρίλιο του 2017. Συνελήφθη για συμμετοχή σε κύκλωμα απάτης στο διαδίκτυο και το δικαστήριο τον έστειλε στη φυλακή για οκτώ μήνες. Δέκα εβδομάδες αργότερα αφέθηκε ελεύθερος λόγω καλής... συμπεριφοράς.

Βέβαια, το κακό είναι πως στο πόδι του φορούσε ένα ειδικό βραχιόλι με GPS, έτσι ώστε οι Αρχές να τον παρακολουθούν. Αυτό αφαιρέθηκε πριν λίγες ημέρες και ο 26χρονος επιθετικός αγωνίστηκε κόντρα στην Φλίτγουντ ως... ελεύθερος άνθρωπος.

Έλα όμως που τα έκανε θάλασσα! Στο 45ο λεπτό σκόραρε από το σημείο του πέναλτι, έβγαλε το παπούτσι του και γυρνώντας προς τους αντίπαλους οπαδούς, άρχισε να κάνει πως πυροβολάει με αυτόματο!

Το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από την ομάδα του, Σάουθεντ ( που τον έχει στηρίξει αρκετά), ούτε από την αγγλική Ομοσπονδία που έχει σκοπό να τον καλέσει σε απολογία με την "καμπάνα" να αναμένεται ιδιαιτέρως βαριά.

Το συμβόλαιο του Νάιλ Ρέιντζερ ολοκληρώνεται το 2020 (ανανέωσε πρόσφατα), όμως αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα το εξαντλήσει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK