Παίκτης και πρόεδρος ο Ντρογκμπά

Τι κι αν διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του; Ο Ντιντιέ δε δείχνει να τα παρατάει και μετά την... περιπέτειά του στην Μόντρεαλ Ίμπακτ, θα παραμείνει κάτοικος Αμερικής. Αυτή τη φορά εκτός από παίκτης θα είναι και συνιδιοκτήτης στη νέα του ομάδα! (PHOTO)

MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
MLS All-Stars forward Didier Drogba, of Montreal Impact, in action against Arsenal in the MLS All-Star soccer game Thursday, July 28, 2016, in San Jose, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Η αμερικάνικη αποικία φαίνεται πως μεγαλώνει μετά και την είδηση πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασίας με την Φοίνιξ Ράιζινγκ. Η Φοίνιξ είναι ομάδα που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του αμερικάνικου πρωταθλήματος και πλέον θα δυναμώσει αρκετά στην προσπάθειά της να ανέβει στην κορυφαία κατηγορία της Αμερικής, το MLS.

Ο 39χρονος Ιβοριανός βρισκόταν χωρίς ομάδα από τον Νοέμβριο, ενώ είχε απορρίψει και μία πρόταση από την Κορίνθιανς τον Φεβρουάριο.

Όπως αποκάλυψε ο Ντιντιέ και στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, πέρα από παίκτης (συμπαίκτης του στην ομάδα είναι ο Σον Ράιτ Φίλιπς) θα είναι και ένας εκ των ιδιοκτητών της ομάδας, κάνοντας ένα νέο... άνοιγμα στην καριέρα του.

Photo credits: AP Photo/Marcio Jose Sanchez

News 24/7

24MEDIA NETWORK