Παίκτης, οπαδός της Λίβερπουλ βρίζει τον Κάριους

Δεν έχουν τελειωμό οι γκάφες για τον Λόρις Κάριους, μιας και στο φιλικό προετοιμασίας με την Τρανμίρ υπέπεσε σε μια ακόμη που οδήγησε σε γκολ. Όχι μόνον αυτό, άρπαξε και τα... μπινελίκια του απ' τον αντίπαλο παίκτη. Διαβάστε πως τον αποκάλεσε. (VIDEO)

Παίκτης, οπαδός της Λίβερπουλ βρίζει τον Κάριους

"Νέα ποδοσφαιρική σεζόν, νέος εγώ". Αυτά θα μπορούσαν να ήταν κάλλιστα τα λόγια του Λόρις Κάριους, που έκλεισε την περσινή χρονιά με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Εδώ που τα λέμε, αυτό που του λείπει περισσότερο είναι μια... ισχυρή ντόπα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης, χαρακτηριστικά τα οποία φαίνεται να έχει απολέσει ύστερα απ' τον δραματικό για εκείνον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αντιθέτως, η ανασφάλεια και ο φόβος, απόρροια της... εφιαλτικής βραδιάς που έζησε στο Κίεβο, δεν λένε να τον αφήσουν, παρότι σύσσωμη η ομάδα της Λίβερπουλ, προπονητικό επιτελείο και παίκτες του συμπαραστάθηκαν απ' την πρώτη κιόλας στιγμή.

Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic)
Liverpool goalkeeper Loris Karius looks at the ball after Real Madrid's Gareth Bale scored his side's 3rd goal during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Darko Vojinovic) AP IMAGE

Όσο... περίεργο κι αν σας φανεί, στον φιλικό αγώνα προετοιμασίας των "ρεντς" με την άσημη Τρανμίρ Ρόβερς (3-2) υπέπεσε σε μια ακόμη γκάφα, όταν έγινε ένα σουτ και η μπάλα του έφυγε μέσα απ' τα χέρια, με αποτέλεσμα να στρωθεί στα πόδια του αντιπάλου και να δεχθεί γκολ.

Με την υποσημείωση ότι ο παίκτης, Μπεν Τόλιτ φώναξε στον Γερμανό: "Είσαι τελείως σ...ά". Εκ των υστέρων έγινε γνωστό ότι ο παίκτης της ερασιτεχνικής ομάδας (έχει έδρα στο Μέρσεϊσαϊντ) είναι φανατικός Λιβερπούλιαν.

Μάλλον είναι απ' αυτούς που θεωρούν τον Κάριους υπεύθυνο για την απώλεια του ευρωπαϊκού τροπαίου και του το κράταγε... μανιάτικο.

ΑΥΤΟ ΠΟΝΕΣΕ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK