Παίκτης στο Μάντσεστερ δείχνει τάσεις φυγής

Έκανε like σε δημοσίευση που ισχυριζόταν πως “χάνει τον καιρό του στην ομάδα”.

Manchester United's head coach Erik ten Hag, looks at the field before the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester United's head coach Erik ten Hag, looks at the field before the FA Cup fourth round soccer match between Newport County and Manchester United at the Rodney Parade stadium in Newport, Wales, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Από ότι φαίνεται, ένα παίκτης που από το πουθενά μπορεί να αποχωρήσει στο μεταγραφικό “παράθυρο” είναι ο Αμάντ Ντιαλό, αφού δεν μπορεί να “δει” ενδεκάδα ούτε στον αγώνα κόντρα σε ομάδα 4ης κατηγορίας, και συγκεκριμένα αυτόν με την Νιούπορτ.

Ο Ντιαλό, εν μέρει λόγω τραυματισμού, έχει πραγματοποιήσει μία εμφάνιση στην Premier League με τη Γιουνάιτεντ φέτος, ερχόμενος από τον πάγκο. Ωστόσο, στη Σάντερλαντ την περασμένη περίοδο κατέγραψε 14 γκολ και τέσσερις ασίστ, καθώς έφτασε στον ημιτελικό των πλέι οφ.

Η είδηση για το ότι ο Ντιαλό μπορεί να αναζητά την έξοδο από το Ολντ Τράφορντ, προέκυψε αφού ο παίκτης έκανε like σε ένα tweet ενός οπαδού της Σάντερλαντ, που του έλεγε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ και πως “χάνει τον καιρό του εκεί”.

"Αν δεν πρόκειται να σε ξεκινήσουν στο FA Cup εκτός έδρας με τη Νιούπορτ Κάουντι, πραγματικά, πραγματικά δεν αξίζει να τους δώσεις το χρόνο σου. Έλα σπίτι σου, έλα κάπου που σε εκτιμούν πραγματικά”, έγραψε ο οπαδός της Σάντερλαντ. Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ πρόσεξαν γρήγορα την διαδικτυακή δραστηριότητα του Ντιαλό και φοβήθηκαν ότι είχε έρθει σε ρήξη με τον Τεν Χαγκ. Ο εξτρέμ στη συνέχεια διέγραψε το "like" του.

Σύμφωνα πάντως με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, "Ο Αμάντ Ντιαλό δεν έχει ζητήσει από την Γιουνάιτεντ να φύγει από τον σύλλογο - οι ιστορίες που λέγονται για την επικείμενη αποχώρησή του με δανεισμό δεν είναι αληθινές. Ο Ντιαλό είναι χαρούμενος που θα μείνει, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να είναι μέλος της ομάδας”.

Μένει λοιπόν να φανεί πως θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες η περίπτωση του Ιβοριανού εξτρέμ.

Διαβάστε περισσότερα

Παίκτης της Γιουνάιτεντ σκέφτεται να αποσυρθεί από την εθνική του ομάδα

Τεν Χαχ: Η όμορφη χειρονομία του σε αντίπαλο προπονητή

News 24/7

24MEDIA NETWORK