Παίκτης σύμβολο της Λάτσιο που ανανέωσε πρόσφατα ζήτησε δημόσια να φύγει γιατί δεν θέλει να πληρώνεται

Χαμός με τον Λουίς Αλμπέρτο ο οποίος παρότι επέκτεινε το συμβόλαιο τον με την Λάτσιο τον Οκτώβριο έως το '27 ζήτησε δημόσια ν' αποχωρήσει από το κλαμπ.

Παίκτης σύμβολο της Λάτσιο που ανανέωσε πρόσφατα ζήτησε δημόσια να φύγει γιατί δεν θέλει να πληρώνεται
COPYRIGHT 2023 THE ASSOCIATED PRESS. ALL RIGHTS RESERVED

Αναστάτωση στις τάξεις της Λάτσιο του Χρήστου Μάνδα καθώς ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας της ιταλικής πρωτεύουσας, Λουίς Αλμπέρτο ανακοίνωσε πως θέλει ν' αποχωρήσει από το κλαμπ το καλοκαίρι επισημαίνοντας πως το έχει ήδη συζητήσει με τη διοίκηση.

Στις δηλώσεις του στο DAZN ο Ισπανός μέσος είπε τα εξής: "Φεύγω από την Λάτσιο στο τέλος της σεζόν. Τελείωσε. Έχω ήδη μιλήσει με τη διοίκηση και τους ζήτησα να τερματίσουμε το συμβόλαιο και να χωρίσουμε.

Δεν θέλω να πάρω ούτε ένα ευρώ πλέον από την Λάτσιο. Έφτασε η ώρα ν' αποχωρήσω από το κλαμπ".

Το αντιφατικό της υπόθεσης είναι πως ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μόλις τον Οκτώβριο είχε υτπογράψει νέα συμφωνία με την Λάτσιο έως το '27. Επίσης, παίζει κανονικότατα έχοντας φέτος 39 συμμετοχές με 4 γκολ και 8 ασίστ.

Θυμίζουμε πως η ιταλική ομάδα αγόρασε τον Λουίς Αλμπέρτο το '16 από την Λίβερπουλ αντί 4.000.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ο Ισπανός στις επίμαχες δηλώσεις είχε συμπληρώσει ότι δεν γνωρίζει ποιο θα είναι το πρότζεκτ της επόμενης σεζόν, και πως σίγουρα δεν θέλει να συμμετέχει σε αυτό. Οι λόγοι της απόφασής του πάντως παραμένουν στο σκοτάδι. Άλλωστε αρκετές φορές στο παρελθόν είχε φτάσει κοντά στην έξοδο με μεταγραφή όμως την τελευταία στιγμή η απόφασή του ήταν πάντα να παραμένει στην Ρώμη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK