Παίκτης της ΑΕΚ ο Μπερνς

Παίκτης της ΑΕΚ είναι από την Τρίτη ο Νέιθαν Μπερνς.

Παίκτης της ΑΕΚ ο Μπερνς
Συγκεκριμένα, η επίσημη ιστοσελίδα της Adelaide United FC. , με τίτλο "Ο Μπερνς συμφώνησε με κορυφαία ελληνική ομάδα", γνωστοποίησε το μεσημέρι της Τρίτης τη συμφωνία με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του νεαρού Αυστραλού στράικερ.

Μιλώντας στο σάιτ της Adelaide United FC, ο εκτελεστικός διευθυντής της ομάδας, Σαμ Σιτσαρέλο, τόνισε μεταξύ άλλων: "Η ομάδα συμφώνησε να δώσει τον Νέιθαν στην ΑΕΚ. Σεβόμαστε και στηρίζουμε την απόφαση του Νέιθαν να αγωνιστεί στην Ευρώπη".

Λίγο αργότερα και η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Μπερνς: "H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αυστραλού μεσοεπιθετικού Nathan Burns. Ο 20χρονος (7/5/1988) ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τεσσάρων χρόνων".

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο Μπερνς μίλησε στο aekfc.gr: "Η ΑΕΚ αποτελεί για μένα μια μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ στην Ευρώπη. Ήθελα αυτή την ευκαιρία και είμαι τυχερός που με διάλεξε μια μεγάλη ομάδα σαν την ΑΕΚ που κάθε χρόνο κάνει πρωταθλητισμό, παίζει καλό ποδόσφαιρο και προσφέρει θέαμα, άλλωστε και οι πρώτες μου εντυπώσεις από το σύλλογο είναι εξαιρετικές καθώς πρόκειται για μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Από τους ποδοσφαιριστές γνωρίζω τον παγκοσμίου φήμης και κλάσης Rivaldo και είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα ότι θα είμαι συμπαίκτης με έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή. Γνώρισα και τον προπονητή μου, ο οποίος από ότι με ενημέρωσαν πιστεύει πολύ στα νέα παιδιά και τα βοηθάει δουλεύοντας μαζί τους. Αισθάνομαι ότι είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου".

Ονομα: Nathan Burns
Ημερομηνία Γέννησης: 07/05/1988
Τόπος Γέννησης: Αυστραλία
Θέση: Επιθετικός
Υψος: 1,75
Βάρος: 71κ.





Στιγμιότυπα του Μπερνς

News 24/7

24MEDIA NETWORK