Παίκτης της Έβερτον τις "τρώει" σε μπαρ

Στην Αγγλία είναι ένα... καθημερινό φαινόμενο οι καυγάδες σε μπαρ. Λίγο το ποτό, λίγο ο... θερμός χαρακτήρας των Βρετανών, έρχεται το κακό. Κάτι που ανακάλυψε από πρώτο χέρι, ο νεαρός παίκτης των "ζαχαρωτών". (VIDEO)

Everton's Ross Barkley during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Oct. 17, 2015. (AP Photo/Jon Super)
Everton's Ross Barkley during the English Premier League soccer match between Everton and Manchester United at Goodison Park Stadium, Liverpool, England, Saturday Oct. 17, 2015. (AP Photo/Jon Super) AP

Οι Άγγλοι ανέκαθεν έχουν συνδέσει το όνομά τους με καυγάδες και σκηνές βίας, τόσο στα γήπεδα όσο και έξω από αυτά. Ακόμα και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές δεν καταφέρνουν πολλές φορές να ξεφύγουν από την... μανία των ένθερμων οπαδών.

Τελευταίο παράδειγμα; Ο μεσοεπιθετικός της Έβερτον, Ροζ Μπάρκλεϊ, ο οποίος βρέθηκε σε ένα μπαράκι του Λίβερπουλ λίγες ώρες μετά τον νικηφόρο αγώνα των "ζαχαρωτών" με 4-2 επί της Λέστερ.

O 23χρονος αποφάσισε να περάσει το βράδυ της Κυριακής (9/4) στο "Santa Chupitos" και όπως ήταν λογικό δεν πέρασε απαρατήρητος. Στο βίντεο που έχει διαρρεύσει, εμφανίζεται να συνομιλεί με έναν άλλο θαμώνα και μετά από λίγη ώρα, ο άγριος συνομιλητής του τού επιτίθεται ρίχνοντάς του μπουνιές! Ο Μπάρκλεϊ δέχεται τρεις μπουνιές και χάνεται από το πλάνο που έχει τραβηχτεί από τις κάμερες που υπάρχουν στο χώρο.

Δείτε τη στιγμή της επίθεσης:

Η αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ ερευνά το γεγονός, με τον πρωταγωνιστή του γεγονότος, Ροζ Μπάρκλεϊ να προπονείται κανονικά τη Δευτέρα (10/4).

Photo credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK