Παίκτης της Γιουνάιτεντ άλλαξε το Fiat του με... Lamborghini

Τα λεφτά είναι πολλά. Ειδικά αν αγωνίζεσαι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κι έχεις κάποιες "οικονομίες" στην άκρη. Αυτό μάλλον θα σκέφτηκε και ο παίκτης των "κόκκινων διαβόλων" για να τα επενδύσει καταλλήλως

Παίκτης της Γιουνάιτεντ άλλαξε το Fiat του με... Lamborghini

Όταν αγωνίζεσαι στη Premier League και ειδικά στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναμφισβήτητα τα λεφτά είναι πολλά. Ακόμα και για κάποιον που δεν είναι στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο, όπως ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Σέρχιο Ρομέρο, η αμοιβή του είναι αρκετά καλή για να ζει με όλες τις ανέσεις.

Ο Αργεντινός λοιπόν, μέχρι πρόσφατα "έσκαγε μύτη" στην προπόνηση της ομάδας του με ένα ταπεινό Φίατ 500, αξίας 20.000 λιρών ξεφεύγοντας από την πεπατημένη που ήθελε τους υπόλοιπους συμπαίκτες του να κυκλοφορούν με πανάκριβα αμάξια. Δεν φάνηκε να αντέχει πολύ όμως, καθώς έκανε την εμφάνισή του στην προπόνηση της Πέμπτης, με μία σούπερ Λαμποργκίνι Γκαλιάρντο αξίας 170.000 λιρών "γιορτάζοντας" με τον τρόπο του την κατάκτηση του EFL Cup την προηγούμενη εβδομάδα.

Παίκτης της Γιουνάιτεντ άλλαξε το Fiat του με... Lamborghini

Η λευκή Λαμποργκίνι που πιάνει τα 100 χιλιόμετρα σε κάτι λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα, έρχεται να προστεθεί στα πρόσφατα αποκτήματα των αμυντικών της ομάδας, Κρις Σμόλινγκ (γκρι φεράρι) και Φιλ Τζόουνς (ασημί Μπέντλει).

Παρ' ότι ο πρώην παίκτης της Μονακό δεν έχει καταφέρει να παίξει αρκετά φέτος (έχει παίξει μόλις 9 φορές φέτος) δείχνει να ξεχνάει τον πόνο του και να χαίρεται με το παραπάνω το μισθό του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK