Παίκτης της Μπαρτσελόνα έγινε... κινούμενο σχέδιο

Τρομερά ποδοσφαιρικά προσόντα έχουν όλοι οι παίκτες της Μπαρτσελόνα και εκθειάζονται αμέτρητες φορές για τη παρουσία τους στο γήπεδο. Ένας όμως ξεχώρισε με την εκπληκτική ενέργειά του και οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν να τον παρομοιάσουν με ήρωα κινουμένου σχεδίου (PHOTO + VIDEO).

From left to right: FC Barcelona's Coutinho, Marc-Andre ter Stegen, Paulinho, Gerard Pique, Andre Gomes, Luis Suarez and Lionel Messi take part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Monday, April 16, 2018. Celta Vigo will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez)
From left to right: FC Barcelona's Coutinho, Marc-Andre ter Stegen, Paulinho, Gerard Pique, Andre Gomes, Luis Suarez and Lionel Messi take part in a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Monday, April 16, 2018. Celta Vigo will play against FC Barcelona in a Spanish La Liga soccer match on Tuesday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP IMAGE

Δεν είναι μόνο οι αυτοματισμοί που βγάζει και το θέαμα που προσφέρει η Μπαρτσελόνα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όλα φαίνεται ότι ξεκινάνε από τη περιοχή και συγκεκριμένα από το τέρμα της ομάδας. Οι "μπλαουγκράνα" δεν πρέπει να ανησυχούν και πολύ για τη θέση του πορτιέρο, μια και την έχουν ασφαλίσει για τα καλά με την παρουσία του Μαρκ - Αντρε Τερ Στέγκεν κάτω από τα δοκάρια.

Στην ισοπαλία του καταλανικού συλλόγου απέναντι στη Θέλτα με σκορ 2-2, ο Γερμανός γκολκίπερ προέβη σε μία εκπληκτική απόκρουση, η οποία απέδειξε την κλάση του, μαρτυρώντας ταυτόχρονα γιατί αγωνίζεται σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Τρία λεπτά πριν προηγηθεί η "Μπάρτσα" μέσα στο Βίγκο με το γκολ του Ουσμάν Ντεμπελέ, ο διεθνής τερματοφύλακας "έσωσε" την ομάδα του από το να δεχθεί ένα σχεδόν σίγουρο τέρμα που φυσικά θα άλλαζε τη ροή του αγώνα.

Το σουτ του Μπράις Μέντεθ μέσα από τη περιοχή θεωρούνταν από όλους τους θεατές πως θα κατέληγε στα δίχτυα, ωστόσο ο Τερ Στέγκεν προχώρησε σε μία "ηρωική" απόκρουση, η οποία τον μετέτρεψε σε γνωστό ιαπωνικό κινούμενο σχέδιο με την εικόνα να γίνεται viral στο διαδίκτυο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡ ΣΤΕΓΚΕΝ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK