Παίκτης της Premier League που συνελήφθη το '19 για επίθεση στη σύντροφό του, τη δωροδόκησε για να κλείσει η υπόθεση

Νέα υπόθεση κακοποιητικής συμπεριφοράς παίκτη της Premier League εις βάρος της συντρόφου του έρχεται να ταράξει τα ήδη ταραγμένα νερά του αγγλικού ποδοσφαίρου μετά την υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ. Ο ποδοσφαιριστής συνελήφθη το 2019, ωστόσο συμφώνησε πριν από τη διαδικασία με την καταγγέλλουσα, προσφέροντάς της χρήματα.

Παίκτης της Premier League που συνελήφθη το '19 για επίθεση στη σύντροφό του, τη δωροδόκησε για να κλείσει η υπόθεση
© 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Η υπόθεση του Μέισον Γκρίνγουντ, ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε αντιμέτωπος με κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ξυλοδαρμό και απειλές θανάτου εις βάρος της πρώην συντρόφου του, τάραξε τον κόσμο της Premier League και γενικότερα του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, ένα περιστατικό, το οποίο ωστόσο έλαβε χώρα το 2019, έρχεται να αποδείξει ότι η περίπτωση του παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι, προφανώς, η μοναδική.

Όπως αποκάλυψε η SUN, ποδοσφαιριστής της Premier League συνελήφθη από τις Αρχές για επίθεση στη σύντροφό του και για υβριστικά μηνύματα που της έστελνε, έπειτα από τηλεφώνημα της κοπέλας στην αστυνομία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εν λόγω παίκτης προσέλαβε δικηγόρους προτού καταλήξει σε έναν εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί της, ο οποίος και του κόστισε ένα πενταψήφιο ποσό, προκειμένου να σταματήσει τη διαδικασία. Στην πραγματικότητα, ο ποδοσφαιριστής δωροδόκησε τη σύντροφό του για να κλείσει την υπόθεση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK