Παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Κόστα

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Πάουλο Κόστα, έπειτα από συμφωνία που επήλθε ανάμεσα στον παίκτη και το σύλλογο, κάτι που ανακοινώθηκε και από την Ανόρθωση, η οποία έδωσε την έγκριση της για την παραχώρηση του Πορτογάλου μέσου.

Παίκτης του ΑΠΟΕΛ ο Πάουλο Κόστα

Η διοίκηση της "Κυρίας" ήταν αυτή που πρώτη γνωστοποίησε το θέμα με την εξής ανακοίνωση: " Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι παραχωρεί τον ποδοσφαιριστή Πάουλο Κόστα στο ΑΠΟΕΛ έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων. Ο ΑΠΟΕΛ θα έχει δικαίωμα να τον αποκτήσει με ελευθέρα το καλοκαίρι".

Λίγο αργότερα ο ΑΠΟΕΛ επισημοποίησε τη συμφωνία των δύο πλευρών: " Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε σήμερα το απόγευμα, και επίσημα, η μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Πάολο Κώστα στην ομάδα μας, μέχρι τον Μάιο του 2009 με δικαίωμα ανανέωσης".

Ο πρώην παίκτης του Άρη είχε μετακομίσει στην Ανόρθωση τον περασμένο Ιανουάριο, υπογράφοντας μάλιστα συμβόλαιο 3,5 ετών. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι η 3η ομάδα στην καριέρα του στην Κύπρο, αφού ήταν είχε φύγει από τους "κίτρινους" είχε μετακομίσει στον Άρη Λεμεσού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK