Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Λάκης

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια ο Βασίλης Λάκης. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (3/7) στα γραφεία της Τούμπας και παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη και των συνεργατών του υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον "δικέφαλο του βορρά". "Ηρθα σε μεγάλη ομάδα", δηλώνει ο ίδιος.

Παίκτης του ΠΑΟΚ ο Λάκης
Μετά το Δημήτρη Ορφανό, ήταν η σειρά του Βασίλη Λάκη να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έγινε το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του "δικεφάλου του βορρά" υπό την προεδρία του Θοδωρή Ζαγοράκη και όλα κράτησαν μόλις λίγες ώρες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (3/7) αποδεσμεύτηκε από την ΑΕΚ και είχε τις πρώτες επαφές με τον ΠΑΟΚ. Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία της Τούμπας και συζήτησε το ενδεχόμενο μετακόμισής του στη Θεσσαλονίκη. Ηδη από τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης (3/7), ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Σπύρος Σιούγγαρης, μιλούσε στα γραφεία του "δικεφάλου του βορρά" με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του για το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Η "χρυσή τομή" βρέθηκε, η συμφωνία επετεύχθη κι έτσι ο μάνατζερ του παίκτη τον ενημέρωσε και τον κάλεσε να μεταβεί και αυτός στην Τούμπα. Οπερ και εγένετο, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να εκδώσει σχετική ανακοίνωση με την οποία να γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ο ποδοσφαιριστης Βασίλης Λάκης υπέγραψε συμβόλαιο 3 ετών με την ομάδα".

Λάκης: "Ηρθα σε μία μεγάλη ομάδα"

O 31χρονος μέσος πάτησε το απόγευμα της Τρίτης τον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας σε μία αναγνωριστική βόλτα και δήλωσε: "Εφυγα από μία μεγάλη ομάδα, την ΑΕΚ, και ήρθα σε μια εξίσου μεγάλη ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο και εκεί θα δείξω τι αξίζω. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον κ. Ζαγοράκη, και τη διοίκηση, και βέβαια τον προπονητή, που με επέλεξε, και με εμπιστεύτηκαν στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Εδώ θα είμαστε για τα επόμενα τρία χρόνια, ελπίζω και θέλω να πιστεύω ότι θα εκπληρώσουμε όλους τους στόχους. Θέλω να βάλω και 'γω από την πλευρά μου τα δυνατά μου και να προσπαθήσω για να ξαναβρεί ο ΠΑΟΚ τη χαμένη του αίγλη. Με τον Ζαγοράκη έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω στον ΠΑΟΚ".

- H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμφώνησε με τον Γιώργο Λόλα να χρησιμοποιεί και την επόμενη σεζόν για προπονητήριο τις εγκαταστάσεις της Σουρωτής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK