Παίκτης του... Βαλβέρδε ο νέος μεγάλος στόχος της Ρεάλ

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε του έδειξε απόλυτη εμπιστοσύνη στα 22 του χρόνια και του έδωσε φανέλα βασικού και τώρα η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να τον αρπάξει! Όχι όμως τσάμπα αλλά προσφέροντας 20.000.000 ευρώ!

Παίκτης του... Βαλβέρδε ο νέος μεγάλος στόχος της Ρεάλ

Την ώρα που η δημοσιογραφική πιάτσα στην Ισπανία βουίζει για το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον... Νεϊμάρ, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν αποδεικνύει πως δεν είναι μόνο η επίθεσή της που θέλει να ενισχύσει (άλλωστε ουδείς ξέρει αν θα παραμείνουν και τη νέα σεζόν οι Μπενζεμά και Μπέιλ) καθώς τα τελευταία ρεπορτάζ την θέλουν να "ψάχνεται" για τη θέση του κίπερ.

Με δεδομένο πως ο Κέιλορ Νάβας είναι στο 50-50 για το αν θα συνεχίσει, η πρωταθλήτρια Ισπανίας και Ευρώπης θέλει να έχει το κεφάλι της ήσυχο για την επόμενη μέρα κάτω από την εστία της και από τη στιγμή που δεν μπορεί να πάρει τον Νταβίντ Ντε Χέα "κοιτάζει" τον κίπερ που για πολλούς θα είναι το επόμενο Νο 1 στη "φούρια ρόχα".

Αυτός είναι ο Κέπα Αριθαμπαλάγα, με τον 23χρονο κίπερ να μένει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο το ερχόμενο καλοκαίρι (δεν έχει ανανεώσει) και τους "μερένγκες" να φέρονται διατεθειμένοι να του κάνουν πρόταση τον Ιανουάριο για να τον κλείσουν ενόψει της νέας σεζόν.

Παίκτης του... Βαλβέρδε ο νέος μεγάλος στόχος της Ρεάλ

Το "ωραίο" στην περίπτωση του Ισπανού κίπερ, ο οποίος έχει βγει μέσα από τα τμήματα υποδομής της Μπιλμπάο, είναι πως χάρη στον Ερνέστο Βαλβέρδε κατάφερε να δείξει πέρυσι την αξία του, παίζοντας 23 παιχνίδια πρωταθλήματος με την Μπιλμπάο, ενώ φέτος στη δεύτερη σεζόν του στο "Σαν Μαμές" έχει πάρει σπίτι του τη φανέλα εκτοπίζοντας τους Ιραϊθόθ και Ερερίν.

Σε περίπτωση μάλιστα που το "παιδί" του Βαλβέρδε δεν συμφωνήσει με τους Βάσκους και επιλέξει να συνεχίσει αλλού, η Ρεάλ είναι αποφασισμένη σύμφωνα με την "Marca" να πληρώσει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20.000.000 ευρώ για να τον πάρει στο "Μπερναμπέου" χωρίς μάλιστα να διαταράξει τις σχέσεις της με την Αθλέτικ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK