Πήρε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Γιάννης Γιαννιώτας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, υπέγραψε συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Πήρε Γιαννιώτα ο Ολυμπιακός

Ο Γιάννης Γιαννιώτας αγωνίστηκε δανεικός στον Αστέρα Τρίπολης και έπρεπε να επιστρέψει στην Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου ανήκουν τα δικαιώματά του έως τις 30 Ιουνίου του 2016.

Τελικά, όπως όλα δείχνουν, ο 22χρονος εξτρέμ δεν θα επιστρέψει στην Γερμανία, αλλά θα παραμείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού , ο οποίος θα καταβάλλει περισσότερα από 500.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, όπερ σημαίνει ότι ο Γιάννης Γιαννιώτας θα φορά τα ερυθρόλευκα μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης, γνωρίζοντας ότι ο νεαρός δεν θα παραμείνει στην ομάδα, τον χειροκρότησαν θερμά κατά την αντικατάστασή του από τον Τσοκάνη στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Τη σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ο Γιάννης Γιαννιώτας αγωνίστηκε σε 39 αγώνες όλων των διοργανώσεων, καταγράφοντας έξι γκολ και τρεις ασίστ.

Διαβάστε ακόμη:

Σ. Γεωργακόπουλος: O κόουτς από Primera Division και το "δίκοπο" μαχαίρι

News 24/7

24MEDIA NETWORK