ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίρνει Καραλή και Οικονόμου η ΑΕΚ

Για την απόκτηση των Γιάννη Καραλή και Βαγγέλη Οικονόμου κινείται η ΑΕΚ, η οποία την Παρασκευή αναμένεται να ολοκληρώσει τις δύο μεταγραφές.

Παίρνει Καραλή και Οικονόμου η ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr, οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσέγγισαν τον Γιάννη Καραλή εδώ και λίγες μέρες και ο 24χρονος Έλληνας επιθετικός αναμένεται να βρεθεί την Παρασκευή στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και αν δεν υπάρξει κάποιο κόλλημα της τελευταίες στιγμής (είτε στο οικονομικό είτε στη διάρκεια του συμβολαίου) τότε θα πέσουν οι υπογραφές.

Τον ίδιο δρόμο με τον Γιάννη Καραλή, αναμένεται να ακολουθήσει και ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος βρέθηκε στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Το αριστερό μπακ του ΑΟΚ αρέσει στον Χιμένεθ και αποτελεί μία καλή λύση για την άμυνα της Ενωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK