Παίρνει Ντέστρο και Μποκέτι η Μίλαν

Η ανάκαμψη της Μίλαν προέρχεται μέσα από μεταγραφές και οι "ροσονέρι" ετοιμάζονται να ανακοινώσουν δύο, με τους Ματία Ντέστρο και Σαλβατόρε Μποκέτι να προβάρουν τα χρώματα της ομάδας.

Παίρνει Ντέστρο και Μποκέτι η Μίλαν

Ο 23χρονος επιθετικός της Ρόμα, διεθνής με την εθνική Ιταλίας από το 2012, δεν κατάφερε να βρεθεί ούτε φέτος στις βασικές επιλογές του Ρουντί Γκαρσιά στη γραμμή κρούσης κι έτσι πήρε το ελεύθερο να αναζητήσει νέο σταθμό στην καριέρα του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι "τζιαλορόσι" έδωσαν τα χέρια για δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν έναντι 700.000 ευρώ και το καλοκαίρι προοπτική πώλησης έναντι 15.000.000 ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής, από την πλευρά του, επιδιώκει μόνιμη αποδέσμευση από τους Ρωμαίους, ώστε να αναζητήσει αλλού την τύχη του και ως εκ τούτου πιθανολογείται η τοποθέτηση όρων με γκολ ή συμμετοχής για τη μόνιμη μετακίνησή του στη Μίλαν.

Το ρόστερ του Φίλιπο Ιντζάγκι αναμένεται να ενισχυθεί και αμυντικά, ειδικά μετά από την επιβεβαίωση της τιμωρίας του Φιλίπ Μεξές για 4 αγωνιστικές, λόγω της επίθεσής του στον Στέφανο Μάουρι στην ήττα από τη Λάτσιο.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Σπαρτάκ Μόσχας από το 2013, ωστόσο φέτος δεν έχει πολλές συμμετοχές. Αν και διεθνής από το 2009, μετράει μόλις 5 συμμετοχές με τη "σκουάντρα ατζούρα". Ήταν μέλος της αποστολής του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 και "κόπηκε" στην προεπιλογή του Euro 2012.

Η Μίλαν αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή την Τετάρτη (28/01), με τη μορφή δανεισμού από τους Ρώσους, με προοπτική αγοράς το καλοκα

News 24/7

24MEDIA NETWORK