ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παίζει με ΠΑΟ ο Κόκε

Ο Σέρζιο Κόκε είναι έτοιμος να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε αποκομίσει από τον αγώνα του Άρη με τον Εργοτέλη και θα είναι στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος.

default image
Ο Σέρζιο Κόκε είναι έτοιμος να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός επιθετικός
ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε αποκομίσει από τον αγώνα του Άρη με τον Εργοτέλη και θα είναι στη διάθεση του Γκιγιέρμο Όγιος.

Στον αντίποδα, ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα μπορέσει να έχει στα πλάνα του τον Ρόναλντ Γκαρσία. Ο Βολιβιανός μέσος αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στα πλευρά και απείχε τις προπόνησης της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολος για τον αγώνα της Κυριακής.

Εκτός πλάνων γι’ αυτόν είναι ακόμη ο τιμωρημένος Παπαδόπουλος και οι Πασσαλής, Εσκουδέρο που ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Την Πέμπτη είναι η ώρα του Χοσέ Λουίς να υποβληθεί σε επέμβαση κοίλης. Ο Ισπανός επιθετικός θα επιστρέψει στα γήπεδα σε διάστημα ενός μήνα.

Τέλος, στη Θεσσαλονίκη αναμένεται την Πέμπτη ο Μαζίνιο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής του Αρη αναμένεται να…φέρει μαζί του και μεταγραφικό πλάνο για τον Ιανούαριο, αφού στο σύλλογο θεωρούν πως τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να ενισχυθούν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK