Παίζει με Ξάνθη ο Μανουσάκης

Με μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Μπάρκογλου αναμένεται να παραταχθεί το Αιγάλεω στην αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο Ξάνθη.

Παίζει με Ξάνθη ο Μανουσάκης
Με μοναδική απουσία αυτή του Γιώργου Μπάρκογλου αναμένεται να παραταχθεί το Αιγάλεω στην αναμέτρηση της Κυριακής με την πρωτοπόρο Ξάνθη. Στην προπόνηση της Παρασκευής συμμετείχε χωρίς κάποιο πρόβλημα ο Δημοσθένης Μανουσάκης, λύνοντας έτσι τα χέρια του τεχνικού του, Γιώργου Βαζάκα.

Οι γηπεδούχοι γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης με την ιδιαίτερα φορμαρισμένη ακριτική ομάδα, ωστόσο, εκφράζουν την πεποίθηση πως οι ποδοσφαιριστές του Αιγάλεω θα εμφανίσουν το καλό τους πρόσωπο και θα αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Από εκεί και πέρα, η κινητικότητα στα εισιτήρια για τους λιλιπούτειους φίλους του συλλόγου συνεχίζεται, προκαλώντας ικανοποίηση στη διοίκηση του Αιγάλεω. Θεωρείται δεδομένο πως στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» θα βρεθούν αρκετοί μικροί φίλαθλοι, προκειμένου να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Στο γήπεδο θα έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου, όπως και πέρσι, οι μαθητές ηλικίας έως 18 ετών όπως και όλες οι γυναίκες. Το μέτρο ισχύει για τις θύρες 3 και 4 ενώ η ελεύθερη είσοδος ισχύει τόσο για τα παιδιά που έχουν κάρτα όσο και για εκείνα που δεν έχουν προλάβει ακόμα να αποκτήσουν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK