Παίζει ο Μπρέσκα

Παίζει ο Μπρέσκα
Δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών για τον Πανιώνιο στον κυριακάτικο αγώνα με τον Ιωνικό. Μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό αλλά και την αλλαγή προπονητή οι κυανέρυθροι καλούνται να πάρουν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Παντέλη. Σε αυτήν την προσπάθεια θα βοηθήσει και ο Μάριο Μπρέσκα ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Oσον αφορά το θέμα του Κυπαρίσση και το γιατί ο Πανιώνιος δεν υπέβαλλε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του παίκτη, η ΠΑΕ εξέδωσε την Παρασκευή σχετική η ανακοίνωση η οποία έχει ως εξής:
"Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σήμερα σε μερίδα του Τύπου σχετικά με την άγνοια του Πανιωνίου στο θέμα Κυπαρίσση. Αρκετοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί ο Πανιώνιος δεν έκανε ένσταση ώστε να κατακυρώσει υπέρ του τον αγώνα με τη Λάρισα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής της αντιπάλου ομάδας δεν αναγραφόταν στις καταστάσεις υγείας."

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος θα ήθελε να πληροφορήσει τους πάντες, ότι δεν υπέβαλλε ένσταση όχι από άγνοια του θέματος, αλλά γιατί έχει μάθει να κερδίζει τους αγώνες μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και στις δικαστικές αίθουσες. Η ιστορία του Πανιωνίου δεν του επιτρέπει να προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες, εκτός αν οι τυχόν παραλείψεις των αντιπάλων έχουν δόλο και είναι ικανές από μόνες τους να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα."

24MEDIA NETWORK