Ανοιχτή η επιστροφή Φαλκάο στη Μονακό

Οι μέτριες εμφανίσεις του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνουν ελάχιστες πιθανότητες να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από τους "κόκκινους διαβόλους". Δεν αποκλείεται ο παίκτης να επιστρέψει στην Μονακό.

Ανοιχτή η επιστροφή Φαλκάο στη Μονακό

Ο Κολομβιανός επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι με την μορφή δανεισμού, από την ομάδα του Πριγκιπάτου. Εντούτοις, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των ανθρώπων της αγγλικής ομάδας, καθώς σε 22 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο έχει πετύχει μόλις 4 τέρματα.

Η Γιουνάιτεντ ξόδεψε 15 εκ. ευρώ για την ολοκλήρωση του δανεισμού του και σε περίπτωση που θέλει να τον κρατήσει στο δυναμικό της θα πρέπει να δώσει άλλα 55 εκ. ευρώ.

Τη δεδομένη στιγμή, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της παραμονής. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα "Equipe", δεν αποκλείεται ο πρώην παίκτης των Πόρτο και Ατλέτικο Μαδρίτης να γυρίσει στη Γαλλία και το Μονακό. Ο υψηλός μισθός του ποδοσφαιριστή, βέβαια, αποτελεί τροχοπέδη για τη διοίκηση των Γάλλων.

Παρόλα αυτά ο ίδιος ο παίκτης, μετά τα 3 τέρματα που πέτυχε σε δύο παιχνίδια (6-0 με Μπαχρέιν και 3-1 με Κουβέιτ) με την εθνική ομάδα, δήλωσε πιο αισιόδοξος για το μέλλον του: "Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό, σκόραρα και τώρα επιστρέφω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Ο σοβαρός τραυματισμός του (ρήξη χιαστών), τον Ιανουάριο του 2014, φαίνεται πως τον έχει επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, προκειμένου να ξαναβρεί τον παλιό καλό εαυτό του. Εντούτοις, μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν ο Φαλκάο θα καταφέρει να αφήσει ξανά το στίγμα του στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK