"Πακέτο" Σιμόες... Στάριτζ στέλνουν στην Ισπανία

Παραμονή πρωτοχρονιάς επιστρέφει στην ισπανική ειδησεογραφία το όνομα του ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, Αντρέ Σιμόες. Ποια ομάδα φέρεται να επανήλθε για τον Πορτογάλο, ενώ παράλληλα της χρεώνουν και τον Στάριτζ της Λίβερπουλ.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
simoes EUROKINISSI

Η μεταγραφολογία για λογαριασμό της Βαλένθια καλά κρατεί και το όνομα του Αντρέ Σιμόες επιστρατεύεται για μία ακόμη φορά από τους Ισπανούς ρεπόρτερ.

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα της ιστοσελίδας "Futbolistos" o Σιμόες επέστρεψε στα πλάνα των "νυχτερίδων" που το χειμώνα σκοπεύουν να ενισχυθούν δυναμικά.

Το άρθρο τονίζει ότι το ισπανικό κλαμπ θα χρειαστεί να προσφέρει κοντά στα 5.000.000 ευρώ για τον "Iron-Man". Παρέα με τον ηγέτη της μεσαίας γραμμής της ΑΕΚ, φιγουράρει και το όνομα του Ντάνιελ Στάριτζ που είναι για να φεύγει από τη Λίβερπουλ.

Το Contra.gr είχε αποκαλύψει πως ο Σιμόες πολιορκείται από αρκετές ομάδες σε Ισπανία, Τουρκία και Πορτογαλία, ωστόσο είναι διατεθειμένος πρώτα να βάλει σε μια σειρά την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ένωση που βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK