Ο Τζόλεον Λέσκοτ επιστρέφει στη δράση ως γκεστ σταρ στη Μούρθια

Έτοιμος για μια τελευταία μπάζα ο στόπερ που παλαίμαχος ήρθε και παλαίμαχος έφυγε από την ΑΕΚ. Οι επενδυτές της Μούρθια από τα ΗΑΕ και το Μεξικό, επέλεξαν τον Τζόλεον Λέσκοτ ως ταραξιόν για την αναμέτρηση του Copa del Rey με τη Λεβάντε.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ στην παρουσίαση του από την ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2016. (EUROKINISSI/ACTION IMAGES/ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Ο Τζόλεον Λέσκοτ στην παρουσίαση του από την ΑΕΚ τον Αύγουστο του 2016.

Ο Τζόλεον Λέσκοτ γεύτηκε μια γεμάτη καριέρα στο υψηλότερο επίπεδο με τη φανέλα των Γουλβς, Έβερτον, Μάντσεστερ Σίτι και εθνική Αγγλίας, ενώ αγωνίστηκε και στις Γουέστ Μπρομ, Άστον Βίλα. Έκανε και μια απόπειρα να αναγεννηθεί στα μέρη μας, αλλά στην ΑΕΚ δεδομένα έχουν μετανιώσει για την επιλογή τους να δώσουν την ευκαιρία στον άλλοτε διεθνή στόπερ. Πέρασε και δεν ακούμπησε από την Ένωση ο Λέσκοτ, αγωνίστηκε ένα εξάμηνο στην Σάντερλαντ πριν ανακοινώσει την απόσυρση του από την δράση το καλοκαίρι του 2017.

Ωστόσο τρία και πλέον αργότερα, ο 38χρονος σήμερα κεντρικός αμυντικός ετοιμάζεται για ένα come back μιας συμμετοχής. Η Μούρθια, ομάδα της Tercera Division σήμερα στην Ισπανία, έπεισε τον Λέσκοτ να φορέσει τα παπούτσια του για μια... γκεστ σταρ εμφάνιση. Η είδηση έγινε γνωστή μέσω της ανακοίνωσης από τον επίσημο λογαριασμό της Μούρθια το πρωί της Παρασκευής. Ο Λέσκοτ υπάγραψε συμφωνία για μια εμφάνιση, που θα πραγματοποιηθεί απέναντι στην Λεβάντε για το Cop del Rey στις 16 Δεκεμβρίου.

"Ο πρόεδρος μας Μορίς Πανιέλο και η Ρασίνγκ Μούρθια, ανακοινώνουν με ενθουσιασμό την απόκτηση του Άγγλου σταρ, Τζόλεον Λέσκοτ. Θα παίξει στην αναμέτρηση του Cop del Rey απέναντι στη Λεβάντε", ανέφερε το αποκαλυπτήριο ποστάρισμα.

Η Μούρθια τον Αύγουστο απέκτησε τον μεγαλύτερο αδερφό του Πολ Πογκμπά, Ματίας, διεθνή αμυντικό της Γουινέας με καριέρα σε Ρέξαμ, Κρου, Κρόουλι και Πάρτικ Θιστλ. Ο ισπανικός σύλλογος έχει την στήριξη επενδυτών από τα ΗΑΕ και το Μεξικό και την περασμένη εβδομάδα επιχείρησε κάτι εξαιρετικά τολμηρό αλλά χωρίς επιτυχία. Να πείσει τον άλλοτε σταρ των Τσέλσι, Ίντερ και Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ετό να επιστρέψει στη δράση! Χωρίς ωστόσο να πείσει τον Καμερουνέζο.

Το κατάφερε στην περίπτωση του Λέσκοτ, που εργαζόταν για λογαριασμό της Σίτι αλλά και ως ειδικός σχολιαστής αγώνων στην τηλεόραση μετά την απόσυρση του. Μετά από 569 επίσημα παιχνίδια 941 γκολ, 13 ασίστ) σε συλλογικό επίπεδο, τα 4 από αυτά στην ΑΕΚ, και 26 συμμετοχές με την εθνική Αγγλίας (1 γκολ), ο 38χρονος στόπερ θα είναι η ατραξιόν της Μούρθια στο ματς Κυπέλλου με τη Λεβάντε στα μέσα του Δεκέμβρη.

Μια κίνηση επικοινωνιακής στρατηγικής για τον ισπανικό σύλλογο, μια καλή ώθηση στην τσέπη του Τζόλεον Λέσκοτ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK