Πάλι κοντράρονται Μπάγερν - Λίβερπουλ: Με ίδιο προπονητή και το plan b τους εάν δεν κάτσει του Αλόνσο

Αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ των Μπάγερν Μονάχου και Λίβερπουλ, καθώς εκτός από τον Τσάμπι Αλόνσο ενδιαφέρονται για τον ίδιο προπονητή σε περίπτωση που δεν τους έρθει ο Βάσκος.

Liverpool's manager Jurgen Klopp speaks to the media during a press conference ahead of the Champions League match against Rangers, at Ibrox stadium in Glasgow, Scotland, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Scott Heppell)
Ο Γιούργκεν Κλοπ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Κοίτα να δεις πώς τα φέρνει η ζωή μερικές φορές, ειδικά στο ποδόσφαιρο τα ντόμινο που μπορούν να δημιουργηθούν προκαλούν εξαιρετικό ενδιαφέρον. Λίγο πολύ είναι γνωστό πως η Μπάγερν Μονάχου έχει θέσει ως νούμερο ένα στόχος της για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο τον Τσάμπι Αλόνσο. Θυμίζουμε πως ο Τόμας Τούχελ αποχωρεί το καλοκαίρι.

Τα ίδια και η Λίβερπουλ αφού αποχωρεί ο Κλοπ και οι άνθρωποι του κλαμπ νομίζουν πως ο προπονητής της Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι το καλύτερο για να μπει η ομάδα σε μία νέα εποχή. Η θέση του Τσάμπι Αλόνσο από την άλλη παρουσιάζεται από τα Μέσα μία έτσι και μία αλλιώς, τίποτα ξεκάθαρο δηλαδή αφού ο πρώην παίκτης της Ρεάλ κάνει πρωταθλητισμό με τις Ασπιρίνες.

Το ενδιαφέρον στην υπόθεση προπονητής σε Μπάγερν και Λίβερπουλ είναι ότι ενδιαφέρονται για τον ίδιο κόουτς και στο plan b τους. Τα δύο τεράστια κλαμπ παρακολουθούν στενά και την περίπτωση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι ο οποίος κάνει αξιοζήλευτα πράγματα στην Μπράιτον.

Παράλληλα, ο Ιταλός προπονητής βρίσκεται στο μικροσκόπιο και της Μπαρτσελόνα καθώς και ο Τσάβι έχει ανακοινώσει ότι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να συνεχίσει να καθοδηγεί την Μπάρτσα.

Ποιος Χακίμι; Φέρνει κι άλλον παίκτη στην Ρεάλ ο Εμπαπέ for free κιόλας

Ήρθε με πολλά εκατομμύρια και όμως φεύγει από την Άρσεναλ λόγω ενός δανεικού

News 24/7

24MEDIA NETWORK