Πάλι ζόρια με CR7 και Ρεάλ! Η "Βασίλισσα" ακύρωσε τον Πορτογάλο

Η σχέση του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία σχέση πάθους μία σχέση που συχνά πυκνά περνάει φουρτούνες. Άλλη μία ξεκίνησε την Πέμπτη (28/9) καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν θέλησε να κάνει... Μέσι και Νεϊμάρ τον CR7.

Real Madrid's Cristiano Ronaldo grimaces during Spanish the La Liga soccer match between Real Madrid and Real Betis at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Sept. 20, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
cristiano ronaldo AP

Ισπανικά δημοσιεύματα το μεσημέρι της Πέμπτης (28/9) ανέφεραν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα πάρει τα 25.000.000 ευρώ ετησίως που ζήτησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εκβιάζοντας ουσιαστικά αναπροσαρμογή του συμβολαίου που υπέγραψε μόλις τον Νοέμβριο του 2016!

Ο Πορτογάλος φέρεται να ζήτησε το συγκεκριμένο ποσό, καθώς με αυτά τα χρήματα αμείβονται οι Νεϊμάρ και Μέσι σε Παρί και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης άκουσε τον σούπερ σταρ της ωστόσο δεν ενέδωσε και σε πρώτη φάση τον έστειλε για... τσάι έχοντας ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Σέρχιο Ράμος. Ο αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης δεσμεύεται με τη "Βασίλισσα" έως το 2020, από το κλαμπ όμως θέλουν να τον επιβραβεύσουν για τις σούπερ εμφανίσεις του.

Λέτε ο CR7 να δηλώσει εκ νέου... δυστυχισμένος;

News 24/7

24MEDIA NETWORK