Πάλλευκο Κίεβο και πολικές θερμοκρασίες

Ο καιρός που συνάντησε η ΑΕΚ στην Ουκρανία και η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα της Πέμπτης.

A general view of the Olympiyskiy national stadium, which will host the Champions league final soccer match in Kiev, Ukraine, Tuesday, Nov. 14, 2017.The match will be played at the NSC Olimpiyskiy Stadium on May 26, 2018. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Κίεβο Ολιμπίνσκι AP PHOTO/EFREM LUKATSKY

Κατά την αναχώρηση από την Αθήνα για το Κίεβο ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε λόγο για (καιρικές και ποδοσφαιρικές) συνθήκες που ευνοούν την Ντιναμό.

Άδικο έχει ο προπονητής της ΑΕΚ; Όχι μόνο για το 1-1 που απέσπασε η ουκρανική ομάδα στο ΟΑΚΑ και τις χάρισε ένα ισχνό αβαντάζ, αλλά κυρίως για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της έχουν συνηθίσει ν' αγωνίζονται σε... πολικές καταστάσεις και ν' ανταποκρίνονται αντέχοντας.

Πολικές συνθήκες, τις οποίες οι "κιτρινόμαυροι διαπίστωσαν φτάνοντας στην Ουκρανία, αφού τα πάντα ήταν σκεπασμένα από χιόνι.

Τι θα ισχύσει όμως στη διάρκεια του δεύτερου ματς; Σύμφωνα με τα μετεορολογικά δίκτυα, δεν θα χιονίζει. Η πυκνή συννεφιά θα συνδυάζεται με θερμοκρασίες υπό του μηδενός, αφού στις 20:00 (ώρα σέντρας) και σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα ο υδράργυρος θα βρίσκεται στους -6 βαθμούς.

Πάλλευκο Κίεβο και πολικές θερμοκρασίες

News 24/7

24MEDIA NETWORK