ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναγόπουλος: “Η νίκη με τον Ατρόμητο θα είναι αποφασιστικό βήμα σωτηρίας”

Την πεποίθηση ότι ένα πιθανό τρίποντο κόντρα στον Ατρόμητο την προσεχή Δευτέρα θα φέρει πολύ κοντά το στόχο της σωτηρίας εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Παναγόπουλος: “Η νίκη με τον Ατρόμητο θα είναι αποφασιστικό βήμα σωτηρίας”

Ο προπονητής του Πανιωνίου μίλησε αρχικά για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου: “Το έχουμε πει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κοιτάμε πρώτα την ομάδα μας, ενδιαφερόμαστε για το δικό μας σύνολο και στη συνέχεια για τον αντίπαλο. Ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος βασίζεται στην καλή αμυντική λειτουργία του και στην έφεση στα στημένα. Εχουμε δουλέψει αναλόγως.

Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν μαξιλάρια ασφαλείας, το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα αυτό. Νομίζω πάντως ότι σε περίπτωση που τη Δευτέρα νικήσουμε,θα έχουμε κάνει το αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία μας”.

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ που προηγήθηκε είπε: “Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το αφήσαμε πίσω, δεν νομίζω ότι μας δημιούργησε εκνευρισμό. Το είπα και μετά το ματς, σκόραρε ο παίκτης που κατά γενική ομολογία θα έπρεπε να αποβληθεί. Θεωρώ ότι κάναμε καλή προσπάθεια σ’ αυτή το παιχνίδι”.

Αναφέθηκε τέλος και στον τραυματισμό του Ανδράλα: “Ο Ανδράλας θα ξεκινούσα βασικός αν δεν τραυματιζόταν. Τώρα αναζητούμε άλλες λύσεις. Εχουμε εμπιστοσύνη σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές μας και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του αγώνα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK