Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 11ο δευτερόλεπτο στο Αγρίνιο αλλά ο Παναιτωλικός έκανε μεγάλη προσπάθεια στο βαρύ τερέν του Αγρινίου και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον Μπεχαράνο. Δύο δοκάρια οι γηπεδούχοι.

Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1-1 (VIDEOS)

To live του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Αρχίζοντας το ματς με τον απόλυτο αιφνιδιασμό του αντιπάλου (γκολ μόλις στο 11ο δευτερόλεπτο από πάσα του Κούρου και σουτ του Ούμπιδες) ο Ατρόμητος απέκτησε τη δυνατότητα να δώσει χώρο χωρίς τύψεις.

Ο Παναιτωλικός το δέχθηκε ευχαρίστως και παρά το βαρύ τερέν (πολύ βρεγμένο και σε σημεία... λίμνη) εξαπέλυσε την αντεπίθεσή του, κυρίως από πλάγια όπου ο Ατρόμητος είχε μεγάλο πρόβλημα στο να αμυνθεί. Στο 9' ο Φωτάκης σούταρε και ο Γκορμπούνοφ απέτρεψε το 1-1 με τη βοήθεια του δοκαριού ενώ στο 11' ο Κάπελ είχε κεφαλιά μόλις άουτ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την προσπάθειά τους με μεγάλη ένταση παρατηρώντας ότι ο αντίπαλος ήταν αργός στις αντιδράσεις τους. Η πίεση έφερε και άλλες ευκαιρίες με κορυφαία αυτή της κεφαλιάς του Αλβες στο 28' για την οποία ουδέποτε θα μάθουμε με ασφάλεια αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Το τηλεοπτικό ριπλέι δείχνει ότι ΜΑΛΛΟΝ πέρασε, ωστόσο ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να εξαχθεί. Ο διαιτητής Δασκαλόπουλος και ο βοηθός του συσκέφθηκαν για πολλή ώρα και πήραν απόφαση να μην κατακυρώσουν γκολ.

Με το γήπεδο να γίνεται ακόμα πιο βαρύ με την πάροδο του χρόνου, η ομάδα που διευκολύνθηκε ήταν ο Ατρόμητος. Οι Περιστεριώτες, έχοντας πια στην ενδεκάδα τους τον Λαζαρίδη και τον Παπάζογλου διέθεταν μεγαλύτερη αμυντική ισορροπία αλλά και κάποιο πιο σημαντικό σημείο αναφοράς μπροστά.

Οι ευκαιρίες του Παναιτωλικού λιγόστεψαν κατά πολύ ενώ αντίθετα ο Ατρόμητος είχε τη δυνατότητα στο ανοιχτό γήπεδο να ψάξει με μεγαλύτερη άνεση το 2ο γκολ. Αυτό δεν ήρθε και στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Παναιτωλικός έκανε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να ισοφαρίσει. Ο Γκορμπούνοφ, ο Κιβρακίδης, το δοκάρι (στη φάση του Γοδόι στο 90') αρχικά το εμπόδισαν αλλά ο Μπεχαράνο πήρε για όλους τους συμπαίκτες του ρεβάνς στο 92'.

MVP

Οργωσε το γήπεδο ο Μπεχαράνο και στο τέλος δικαιώθηκε για την επιμονή του να βρίσκεται συνεχώς στην περιοχή του Ατρομήτου στο δεύτερο ημίχρονο. Το γκολ της ισοφάρισης χάρισε ένα βαθμό που άξιζε πέρα για πέρα ο Παναιτωλικός.

Aδύναμος Κρίκος

Ο Ατρόμητος απώλεσε τεράστια ευκαιρία να επανέλθει στην 5η θέση. Προηγήθηκε πολύ νωρίς σ' ένα βαρύ γήπεδο αλλά δύο λεπτά πριν το τέλος μία αμυντική αβλεψία του Λαζαρίδη του στέρησε το τρίποντο. Βάσει εικόνας πάντως δεν το άξιζε η ομάδα του Περιστερίου.

Σχόλιο

Το αποτέλεσμα απέδωσε μερική έστω δικαιοσύνη καθώς ο Παναιτωλικός ήταν κατά πολύ καλύτερος και πιο τολμηρός από τον αντίπαλό του. Ο Ατρόμητος, παρά το πολύ γρήγορο προβάδισμά του, αντιμετώπισε το παιχνίδι μοιρολατρικά, πολύ συντηρητικά και τελικά το πλήρωσε.

Οι συνθέσεις

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Σκαραμοτσίνο (61' Κέβιν), Ετζενγκουέλε, Κούσας, Μπεχαράνο, Γοδόι, Βιγιαφάνιες (64' Λαζάρ), Φωτάκης (73' Βασιλείου), Μαρτίνες, Καπέλ, Αλβες.

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Φυτανίδης, Αγκουαζί (46' Λαζαρίδης), Δημούτσος, Πίτου Γκαρσία (76' Μπάλλας), Ούμπιδες, Μπρίτο (46' Παπάζογλου), Ναπολεόνι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK