Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3-1 (VIDEOS)

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον κακό ΟΦΗ στο Αγρίνιο, φτάνοντας στην επικράτηση με 3-1. Δύο γκολ από τον Κέβιν κι ένα από τον Κούσα για τους Αγρινιώτες. Απίστευτο αυτογκόλ από τον Κουτρουμάνο.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Χωρίς τον βασικό του τερματοφύλακα, Ράφαελ, παρατάχθηκε ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΟΦΗ, την ώρα που οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να συμπληρώσουν 18άδα, ταξιδεύοντας στο Αγρίνιο με 17 ποδοσφαιριστές. Η ομάδα του Χάβου κυριάρχησε πλήρως στο πρώτο μέρος, ενώ ενδεικτικό είναι το γεγονός πως η πρώτη τελική του ΟΦΗ καταγράφηκε στο 40 λεπτό με ένα ακίνδυνο σουτ του Ροβίθη.

Στο 18' οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μύγα, με την επιθετική τους κυριαρχία να μετουσιώνεται τελικά σε γκολ στο 34ο λεπτό. Ο Φωτάκης έκανε την σέντρα σουτ από τα δεξιά, μετά από κόντρες η μπάλα έφτασε στον Κέβιν, ο οποίος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα του ΟΦΗ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τον Παναιτωλικό να μετρά 10 ευκαιρίες για γκολ έναντι μόλις μία των φιλοξενούμενων.

Με την σέντρα του δευτέρου ημιχρόνου σημειώθηκε η πιο απίστευτη φάση του αγώνα. Ο Κουτρουμάνος γύρισε την μπάλα από το κέντρο στον τερματοφύλακά του, ο οποίος δε μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα. Οι Κρητικοί ισοφάρισαν, όμως προσωρινά, καθώς 5 λεπτά αργότερα, ο Κούσας με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό το γκολ για τον ΟΦΗ, στο 62ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα, "κλειδώνοντας" ουσιαστικά την νίκη. Ο Κέβιν χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ στο ματς, τελειώνοντας εξαιρετικά μια γρήγορη αντεπίθεση των Αγρινιωτών.

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Οι Κρητικοί δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να φανούν απειλητικοί προς την εστία του Στεφανάκου, με τον Παναιτωλικό να επιστρέφει στις εντός έδρας νίκες (μετά το 0-0 με τον ΠΑΣ) και να απομακρύνεται ακόμη περισσότερο από τους υπόλοιπους "μνηστήρες" της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι-οφ.

Να σημειωθεί πως στα επίσημα του γηπέδου του Αγρινίου βρέθηκε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βίτορ Περέιρα, για να παρακολουθήσει από κοντά τον Παναιτωλικό ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την ερχόμενη Κυριακή (18/1).

MVP

O Κέβιν με τα δύο γκολ που πέτυχε, αλλά και με την γενικότερη εμφάνισή του σήμερα παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου της αναμέτρησης.

Αδύναμος Κρίκος

Σαν να μην υπήρχε στο γήπεδο έμοιαζε ο Κουτσιανικούλης. Ο Αναστόπουλος αρχικά τον ξεκίνησε στα αριστερά, μετά τον πέρασε στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ο Έλληνας άσος δεν βρέθηκε σε καλή μέρα. Δίκαια αντικαταστάθηκε στο 69' από τον Μανιδάκη.

Σχόλιο

Με πολλά προβλήματα ο ΟΦΗ, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Η ομάδα δεν "στρίβει" και ο Αναστόπουλος δεν έχει "μαγικό ραβδί" για να κάνει θαύματα σε λίγες μέρες. Σίγουρα η συνέχεια στο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολη και οι Κρητικοί θα πρέπει τουλάχιστον να εκμεταλλευτούν τα παιχνίδια στην έδρα τους.

Όσον αφορά τον Παναιτωλικό, επέστρεψε στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις μετά την παρένθεση με τα Γιάννενα (0-0). Μετά κι από αυτό το τρίποντο απομακρύνθηκαν ακόμη περισσότερο από τους υπόλοιπους "μνηστήρες" της 5ης θέσης και αποτελεί φαβορί για την είσοδο στα πλέι-οφ. Αν συνεχίσει έτσι τότε έχει πολλές πιθανότητες να τα καταφέρει.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος, Κέβιν (73' Σκαραμοτσίνο), Κούσας (82' Μαλεζάς), Μπεχαράνο, Άλβες, Καπέλ, Μαρτίνες, Μύγας (70' Παπουτσογιαννόπουλος), Εντζεγκέλε, Φωτάκης

ΟΦΗ:Αγριμάκης, Τριποτσέρης, Μπανούσης (82' ΚάλαΪτζιτς), Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (69' Μανιδάκης), Ροβίθης, Φερνάντεθ, Λαμπρόπουλος, Στάθης, Μαραθιανός, Μακρής

News 24/7

24MEDIA NETWORK