Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-1 (VIDEOS)

Σε έναν αγώνα με 3 (!) χαμένα πέναλτι, ο Παναιτωλικός επικράτησε με 2-1 του Πανιωνίου στο Αγρίνιο, με σκόρερ τους Λεάντρο Κάπελ και Στέλιο Μαλεζά, ενώ για τους "κυανέρυθρους" μείωσε ο Απόστολος Γιάννου. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση οι 2 ομάδες, ύστερα από τις αποβολές των Χατζηησαϊα και Μαλεζά.

Παναιτωλικός - Πανιώνιος 2-1 (VIDEOS)
INTIME SPORTS

Η εικόνα του αγώνα:

Δυνατά μπήκαν στην αναμέτρηση οι 2 ομάδες χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ο Παναιτωλικός είχε τον έλεγχο του αγώνα, ενώ ο Πανιώνιος προσπάθησε να φανεί επικίνδυνος κυρίως μέσω αντεπιθέσεων, με τους ταχύτατους Φούντα και Μπουμάλ.

Η πρώτη σημαντική στιγμή συνέβη μόλις στο 2', όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μαρτίνες, ο Στέλιος Μαλεζάς με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Ο Πανιώνιος "απάντησε" χάνοντας δύο καλές ευκαιρίες με τους Ιμπαγάσα και Μπουμάλ.

Η αναγκαστική αλλαγή του Βιγιαφάνες στο 15' επηρέασε τον Παναιτωλικό, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του αγώνα μετά το πρώτο 20λεπτο. Στο 31' ο Μαρτίνες με ατομική ενέργεια, βρέθηκε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε ένα όμορφο σουτ, όμως ο Παπαδόπουλος πραγματοποίησε μία εξαιρετική απόκρουση στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Επτά λεπτά αργότερα ο Παπαδόπουλος θα πει και πάλι "όχι", σε σουτ του Μύγα, μπλοκάροντας την μπάλα.

Στο 42ο λεπτό θα έχουμε τη σημαντικότερη στιγμή του αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή, όταν ο Φούντας βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Ράφαελ, όμως ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας αρνήθηκε το γκολ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μπουμάλ έστειλε την μπάλα άουτ.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με μία καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό, όταν η κεφαλιά του Μύγα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου.

Στην έναρξη του δεύτερου 45λέπτου, οι δύο ομάδες προσπάθησαν να γίνουν απειλητικές κυρίως με σουτ εκτός περιοχής. Η ομάδα του Αγρινίου είχε δύο καλές φάσεις. Η πίεση του Παναιτωλικού "απέδωσε καρπούς", καθώς ο Μύγας στο 62' έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά, με τον Κάπελ να βρίσκεται αμαρκάριστος στο κέντρο της μικρής περιοχής και με προβολή να σκοράρει για το 1-0.

Στο 74' οι Αγρινιώτες κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Χατζηησαΐα που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Αντρέ Άλβες, με τον Παπαδόπουλο όμως να πέφτει στην αριστερή του γωνία και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Όμως, από την εκτέλεση του κόρνερ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να κάνουν το 2-0, με τον Στέλιο Μαλεζά να κερδίζει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Δύο λεπτά αργότερα οι "κυανέρυθροι" κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουμάλ από τον Μαλεζά, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μπουμάλ, με τον Ράφαελ να αποκρούει, όμως το "ριμπάουντ" πήρε ο Γιάννου, ο οποίος πλάσαρε τον Βραζιλιάνο για να κάνει το 2-1.

Στο 88ο λεπτό ο Μαρτίνες θα κλέψει την μπάλα και θα μπει μέσα στη μεγάλη περιοχή, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να τον ανατρέπει. Όμως, ούτε αυτή τη φορά η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα, καθώς ο Παπαδόπουλος θα αποκρούσει και πάλι, αυτή τη φορά την εκτέλεση του Μαρτίνες.

Τα τελευταία λεπτά δεν είχαν κάποια αξιοσημείωτη φάση, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν μία πολύ σημαντική νίκη.

MVP

Ο Γιώργος Μύγας. Ο 20χρονος μέσος μπήκε στη θέση του τραυματία Βιγιαφάνες και βοήθησε τα μέγιστα, δίνοντας μάλιστα την ασίστ στο πρώτο γκολ του Παναιτωλικού. Ιδιαίτερα δραστήριος, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να χριστεί σκόρερ, ενώ βοήθησε σημαντικά και στον αμυντικό τομέα.

Αδύναμος Κρίκος

Η άμυνα του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" είδαν για ακόμα μία αγωνιστική να τους "προδίδει" η άμυνα, καθώς δέχτηκαν δύο "φθηνά" γκολ.

Σχόλιο

Πολύ όμορφο θέαμα κι από τις δύο ομάδες. Κανείς από τους δύο δεν "κλείστηκε" με αποτέλεσμα να δούμε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες κατά την διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως είχαμε τρία (!) χαμένα πέναλτι, με τους δύο τερματοφύλακες να είναι εκ των πρωταγωνιστών του αγώνα.

Για ακόμα ένα παιχνίδι ο Παναιτωλικός έδειξε πως είναι ομάδα "έδρας", παίρνοντας ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια, αποδεικνύοντας πως το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Όσον αφορά τον Πανιώνιο, έδειξε για ακόμα μία φορά αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι, ενώ είχε σε κακή βραδιά τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Οι συνθέσεις των 2 ομάδων:

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Μαλεζάς, Εντζεγκουέλε, Κέβιν, Φωτάκης (73' Κόρμπος), Βιγιαφάνες (15' Μύγας), Γοδόι, Μπεχεράνο (80' Κουτρουμάνος), Άλβες, Μάρτινες, Κάπελ.

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Πάνος, Παντίδος, Χατζηησαΐας, Τασουλής, Ιμπαγάσα, Μπουμάλ, Μητρόπουλος, Σιώπης (89' Μπούζας), Φούντας, Γιάννου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK