Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Στη "λευκή ισοπαλία" έμειναν Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο. Από ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα. Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ο Βελλίδης που κράτησε το μηδέν με εντυπωσιακές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος.

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Το LIVE του αγώνα

Η εικόνα του αγώνα

Ο Μάκης Χάβος παρέταξε την ομάδα του με το κλασσικό πλέον 4-1-4-1 και τον Άλβες στην κορυφή, ενώ ο Γιάννης Πετράκης προτίμησε το 4-2-3-1, με τον Γαρουφαλιά να παίρνει την θέση του απόντα Χαρίση. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και απείλησαν με τον Κοροβόση στο 7', όμως η απάντηση του Παναιτωλικού ήταν εμφατική πέντε λεπτά αργότερα.

Ο Βιγιαφάνες πήρε τις κόντρες μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με δυνατό σουτ, έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Βελλίδη. Από το σημείο αυτό και μετά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν, πίεσαν ψηλά και κράτησαν μπάλα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, με τον Παναιτωλικό ωστόσο να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού.

Με την επανάληψη το σκηνικό άλλαξε. Ο ΠΑΣ έγινε ο κυρίαρχος της αναμέτρησης και απειλούσε την εστία του Ράφαελ. Ο Κοροβέσης σε δύο περιπτώσεις, πρώτα στο 53' και στη συνέχεια στο 57' έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά τα τελειώματά του δεν ήταν καλά.

Στο 85ο λεπτό, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για ένα χέρι του Κούσα σε σουτ του Ναδάλες, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Ηλίας Σπάθας, είχε άλλη άποψη υποδεικνύοντας κόρνερ. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε με τις δύο ομάδες να μοιράζονται το βαθμό της ισοπαλίας.

MVP

Στο πρώτο ημίχρονο που ο Παναιτωλικός ήταν ο κυρίαρχος, ο Βελλίδης ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν για τον ΠΑΣ τουλάχιστον σε 3 περιπτώσεις με εντυπωσιακές αποκρούσεις. Πολύ καλή εμφάνιση από τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Αδύναμος Κρίκος

Ο Κοροβέσης θα μπορούσε να κρίνει την αναμέτρηση, ωστόσο σπατάλησε 3 τετ-α-τετ.

Σχόλιο

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στο Αγρίνιο, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο στο οποίο επέβαλλαν το ρυθμό τους, ωστόσο καμία δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ. Τσάβες και Κοροβέσης απείλησαν την εστία του Ράφαελ, ωστόσο ο τελευταίος σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες. Από πλευράς Παναιτωλικού, οι Βιγιαφάνες και Μαρτίνες ήταν γι' ακόμη ένα ματς καθοριστικοί, με τον πρώτο να στέκεται άτυχος στο 12ο λεπτό όταν η μπάλα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι. Ο Παναιτωλικός ολοκληρώνει έναν πολύ καλό πρώτο γύρο, όντας σε τροχειά πλέι-οφ, ενώ κι ο ΠΑΣ δεν πάει πίσω, καθώς απέχει τρεις βαθμούς από τις προνομιούχες θέσεις.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός:Ράφαελ, Κέβιν, Κούσας, Εντζεγκέλε, Μπεχαράνο, Γοδόι, Φωτάκης (82' Παπουτσογιαννόπουλος), Βιγιαφάνιες (62' Μύγας), Κάπελ, Μαρτίνες, Άλβες (88' Βασιλείου)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδη, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ίλιτς (76' Μανιάς), Ακόστα, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Τσάβες (72' Γιάκος), Στρούνα, Κοροβέσης, Γαρουφαλιάς (19' Σκόνδρας)

News 24/7

24MEDIA NETWORK